רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

קתרין זיטה ג'ונס לאוסקר

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
בטקס האוסקר האחרון ראינו את קתרין זיטה ג'ונס עולה על הבמה עם שמלת הריון ובטן ענקית. כזכור היא הייתה בחודש התשיעי להריונה כשעלתה לקבל את הפסלון המוזהב על משחקה בסרט "שיקאגו". בינתיים היא הספיקה ללדת, להופיע בסרט חדש ("אכזריות בלתי מובנת" לצד ג'ורג' קלוני) ולתרום את קולה לסרט אנימציה ("סינבאד"). השבוע התבשרנו כי גם בטקס האוסקר הקרוב, שייערך בסוף פברואר נוכל לראות את זיטה ג'ונס.ג'ו רות', המפיק של טקס האוסקר, מסר את ההודעה בתחילת השבוע אולם לא פרט איזה מן הפרסים היא תגיש. כמו כן, כפי שדווח בעבר, גם ניקול קידמן תהיה אחת המגישות בטקס הקרוב. בימים אלו נשלמים הצילומים של סרטה החדש של זיטה 'גונס, "טרמינל". את הסרט מביים סטיבן שפילברג ובתפקיד הראשי משחק טום הנקס, כאדם שלא יכול להחזור לביתו והופך את הטרמינל בשדה התעופה לביתו הקבוע. ג'ונס תהיה אחד האנשים שהוא פוגש שם.
בראיון שנתנה לאחרונה ג'ונס אמרה זיטה ג'ונס כי היא מעדיפה לבלות עם גברים מאשר לבלות עם נשים. "גדלתי בבית בו הייתי מוקפת בנים ולמדתי לחיות איתם. כשאני מצלמת סרט אני מעדיפה להסתובב עם הצוות הטכני, הגברי, לשתות איתו בירה ולצחוק מאשר לשבת ולרכל עם נערת התסריט".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
18/1/2004בלה בלה
18/1/2004חם בקאן
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט