רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

תובעים את בריטני

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
תגידו, מישהו בכלל זוכר שבריטני ספירס היא זמרת? בחודשים האחרונים אנחנו קוראים הרבה מאוד על חייה של הכוכבנית, נישואיה לקווין פדרלין, על חדרים בבתי מלון שמעוצבים כמו החדר שלה ועוד, אבל מעט מעוד אנחנו שומעים על האלבום החדש, או הקליפים שמוקרנים ברשת MTV. הידיעה הבאה קשורה אומנם באלבום של בריטני אבל הקשר הישיר שלה הוא יותר לשערורייה שהוא מעורר.

חברת "Lite Breeze Inc" שמשרדה הראשי נמצא בסן-דייגו שבקליפורניה הגישה תביעה נגד הזמרת בריטני ספירס. יצרנית בגדי ספורט ואביזרי ספורט טוענת כי מנהליה של נסיכת הפופ "שאלו" את הסלוגאן של החברה "In the Zone" והפכו אותו לשם אלבומה החדש של ספירס.

הפעם הראושנה שהנהלת "Lite Breeze Inc" דיברה על הפרת זכויות יוצרים היתה עוד בפברואר השנה (אלבום "In the Zone" יצא בסוף 2003). אז, מנהלי החברה קיוו להגיע להסכם מחוץ לכותלי בית המשפט, אך בריטני לא הלכה לקראתם. עכשיו, מנהליה של הזמרת יצטרכו להתעמת עם הנהלת החברה בבית המשפט.

המשפט ייפתח בתחילת 2005. עורכי-דינה של "Lite Breeze Inc" ידרשו חלק מהכנסות ממכירת כל מוצר עם לוגו "In the Zone" – החל מדיסקים ועד לבגדים ומזכרות.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט