רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

הריאליטי של בריטני
שלח לחבר הוסף תגובה
נראה שלבריטני ספירס ובעלה קווין פדרליין כל כך נמאס מצלמי הפפראצ'י עד שהחליטו ללכת הפוך על הפוך. במקום לנסות להתחמק מהצלמים, הם פותחים את ביתם למצלמות וידיאו שיתעדו אותם 24 שעות ביממה. כן, כן, זה מה ששמעתם, ספירס ופדרלין הם כוכבי סדרת המציאות הבאה.
הפעם לא מדובר בשמועות אלא בידיעה שהתפרסמה באחד העיתונים המקצועיים החשובים בארצות הברית, 'ווראייטי'. העיתון מדווח כי בני הזוג מכרו את הרעיון לסדרה, שתימשך שישה פרקים, לרשת UPN. אם הכל יילך כשורה, הצופים בארצות הברית יוכלו לראות את הסדרה כבר בחודש מאי.
הסדרה תסקור את הדרך שבה חיזר פדרלין אחרי ספירס, על האירוסים שלהם וכמובן חתונתם הסודית. רוב הסדרה תורכב מקטעי וידיאו ותמונות שקווין ובריטני צלמו בעצמם. "מהיום שנפגשנו היו כל מיני שמועות ומחשבות לא נכונות על החיים שלנו כבני זוג" אומרת בריטני "אני מאוד מקווה שהסדרה תגרום לאנשים להאמין שאנחנו באמת מאוהבים ושזה רציני ולא ילדותי. אני ממש נרגשת ורוצה להראות לאוהדים שלי מה באמת קרה
הרעיון לסדרה בא אחרי שבסוף החודש שעבר פרסמה בריטני ספירס מכתב ארוך ונוקב נגד הצהובונים שיורדי םעליה באופן תמידי. להלן כמה ציטוטים: "אם אתה עורך של מדור רכילות ואתה קורא את המכתב שלי אתה בטח מיתמם ואומר לעצמך 'מי? אני? אני מפרסם דברים לא נכונים?' האם אתם הצהובונים כמו העיתון סטאר, יו.אס וויקלי, ואין טאצ' רוצים עובדים ישרים והגונים? אני ממש מודאגת מהאנשים שעובדים אצלכם שיכתבו כל שקר ויעשו הכל כדי להשיג תמונה שלא תמיד בפוקוס".
מה שכן, היא שיבחה מאוד את המגאזין "פיפל" ואמרה הוא מאוד קרוב לליבה. לחצו על התמונה של בריטני כדי לראות אותה עם קווין ברגע רומנטי.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.6
4חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6