רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

גווינית' פאלטרו רבה עם המאפר והשלימה איתו

שלח לחבר הוסף תגובה
השחקנית גווינית' פאלטרו הבינה שבהוליווד לא ממש כדאי לריב עם אחד המאפרים הכי נחשבים ועל כן נעשתה סולחה בינה ובין קווין אוקוין, אחד המאפרים הנחשקים ביותר בהוליווד, כזה שלוקח מחיר של 7000 דולרים על כל פעם שהוא מאפר שחקנית לקראת מופע או טקס. לא מזמן רבו פאלטרו ואוקוין כאשר האחרון הגיע לביתה של פאלטרו בכדי לאפר אותה.חבר מסביר "קוין הגיע לבית של גווינית' בכדי לאפר אותה והוא הרגיש יותר מידי כמו בבית. כאשר הוא הגיע עדיין היה יחסית מוקדם בבוקר והוא החל לפתוח את הוילונות ולהכין לעצמו כוס תה לבד ועוד. גווינית מאוד כעסה ואמרה שהוא חצה את הגבולות וכי היא בחיים לא תיתן לו לגעת בפנים שלה".
אולם מסתבר כי כנראה שהריב בין השניים הסתיים וכהוכחה לכך מסר החבר את כתובת אתר האינטרנט של המאפר, שם, תחת הקטגוריה "האנשים שאנחנו אוהבים" תוכלו למצוא את שמה ותמונתה של השחקנית, התמונה גם מתנוססת בדף הראשי של האתר. במידה ואתם רוצים ללמוד קצת מסודות האיפור של הוליווד לחצו על התמונה של גווינית ועברו היישר לאתר של קווין.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט