רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

פנלופה נלחמת על טום

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
פנלופה קרוז ממש לא מרוצה מהדיווחים האחרונים כל כך שטום קרוז, האקס שלה, יוצא עם האקסית שלו, ניקול קידמן. נראה כי פנלופה לא מתכוונת לשתוק לניקול וכי היא החליטה להילחם על חיבתו של טום. על פי דיווחים בתקופה האחרונה מקפידה קרוז להתקשר לטום כמעט כל יום ולדבר איתו בטלפון בסדרה של מה שכונה "שיחות טלפוניות רגשניות".למרות שהשניים כבר לא ביחד כמה חודשים (הם הודיעו רשמית על הפרידה בחודש מרץ) חבריה של השחקנית טוענים שהיא עדיין לא מוכנה לוותר על טום. "תראו, טום ופנלופה תמיד יישארו חברים. אבל כרגע היא ממש מגוננת וקנאית לגבי הנשים שטום יוצא איתן. גם בטוח שעוד יש לה רגשות חזקים כלפיו. כרגע הם מדברים המון בטלפון ופנלופה מקווה מאוד לטוס אליו ללוס אנג'לס בקרוב ולבלות איתו כמה ימים".
וכדי להוכיח שלטום שהיא לא יוצאת עם אף אחד פנלופה קרוז הודיעה לעיתונאים שלה ולשחקן מתיו מקונוהי אין רומן. כבר חודשים שטורי הרכילות טוענים שבין פנלופה ומתיו מקונוהי, שמשחק לצידה בסרט "סהרה" מתנהל רומן סוער, הם אפילו נראו מבלים יחד על חוף הים.

בראיון שנתנה פנלופה לאחרונה היא אמרה: "אני לא יוצאת עם אף אחד כרגע, נקודה. מערכת היחסים שלי עם מתיו היא מקצועית לחלוטין. אני יודעת שכל העיתונים רוצים לראות מי יהיה הגבר שיחליף את טום, משהו שאני ממש שונאת, וכרגע אין אף אחד כזה".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט