רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

בריטני לוקחת פסק זמן

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
במכתב שכתבה לאוהדיה, ופורסם באתר הרשמי שלה, אומרת בריטני ספירס שהיא מתכוונת (שוב) לקחת פסק זמן מהקריירה ורוצה להקדיש את כל זמנה בניסיון להפוך לאמא. במכתב אמרה בריטני שהתקשורת יכולה להציק ל"בלונדיניות אחרות שמככבות כל הזמן בטורי הרכילות".

"המטרה העיקרית שלי כרגע היא להירגע ולתת לכל הבלונדיניות האחרות שמככבות על שער מגאזינים כמו Us Weekly לשעשע אתכם...בהצלחה בנות". מייד עם פרסום המכתב החליטו בטלוויזיה האמריקאית לפנות לבלונדינית המפורסמת ביותר ולשאול את דעתה על פסק הזמן של בריטני.

"אני מקווה שהיא מאושרת, אישית אני תומכת בצעד שלה ואני חושבת שזה יעשה לה ולבעלה רק טוב. שתהיה לך חופשה נעימה בריטני" מאחלת פמלה אנדרסון שלא חושבת שבריטני התכוונה אליה במכתב. אנשי הבידור חושבים שהמדובר יותר בבלונדיניות אחרות שמככבות בטורי הרכילות בזמן האחרון, קרי פאריס הילטון, קמרון דיאז והאחיות אולסן.נזכיר שלא מכבר פיטרה בריטני את הסוכן שלה שהיה איתה הרבה שנים. במכתב היא מתייחסת גם לנושא הזה: "זה מדהים מה שאנשים לא יעשו כדי לזכות בתהילה. הם אפילו יקחו נערה צעירה ותמימה ויגרמו לה להופיע, לעיתים בניגוד לרצונה, על שער של כל מגאזין במדינה".

אז מה בריטני תעשה? היא אומרת שהיא רוצה לשבת בבית ולראות את כל פרקי "סקס והעיר הגדולה", ללכת לסרט החדש של חברתה מנדי מור, Saved, וסתם להנות מהדברים הפשוטים של החיים. לא פחות חשוב, בריטני רוצה להקים משפחה, "להיות נשואה זה הדבר הכי טוב בעולם, אני כבר מתה להקים משפחה משלי", כך היא כתבה במכתב. על פי דיווחים היא לא מחכה לאף אחד וכבר קפצה עם קווין בעלה לאיי פיג'י, שם הם מתכננים חופשה ארוכה ומרגיעה.

בריטני היא לא היחידה שנפגעה מהמכבש ההוליוודי שמלחיץ את הכוכבים הצעירים ולא אחת גורם להם להשתמש בסמים או להתמכר לאלכוהול.
"קשה לתאר את הלחץ שמופעל על שחקנים וזמרים, אני יודע את זה ממקור ראשון" אומר בן אפלק "בייחוד כשאתה בחור צעיר וכולם רוצים לקחת חלק מהקריירה שלך ולקטוף איזה קופון. היו פעמים שאני בכוונה ניסיתי לחבל בדברים כדי שלא ייצאו לפועל ואני אוכל להינות מכמה ימים של שקט".

אגב, מי שמעוניין לקרוא את המכתב במלואו צריך לגשת לאתר הרשמי של הזמרת www.britneyspears.com והיא מבטיחה לכתוב עוד מכתבים בעתיד הקרוב.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.1ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט