רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

בריטני ספירס ואיש העסקים היפני

שלח לחבר הוסף תגובה
לא מכבר דווח כבר כי אחרי בריטני ספירס עוקב איש עסקים יפני ששולח לה ברכות, מטלפן אליה ומשתמש במספר הפקס שלה. בעבר טענו עורכי הדין של האיש כי הוא לא מבין את קודי ההתנהגות של התרבות המערבית אולם כעת דווח כי הזמרת שתוציא בקרוב את אלבומה החדש עושה הכל בכדי להשיג צו הרחקה מבית המשפט.שמו של איש הוא משאהיקו שיזאווה והוא בן 43. ספירס רצתה כבר בעבר להשיג נגדו צו הרחקה אבל השתכנעה כי כוונותיו לא רעות והיא הסירה את הבקשה מבית המשפט. אולם נראה כי שיזאווה לא הפסיק להטריד אותה וכי המשיך לשלוח עשרות פקסים לזמרת. השופט הסכים שבריטני לא תגיע לבית המשפט אלא תהיה מיוצגת על ידי עורכי דינה. "לדעתי העובדה שספירס תעיד במשפט בעצמה אין לה חשיבות למקרה, לגרום לה טרחה מיותרת זו לא נראית לי נחוצה" נימק השופט את החלטתו.
השופט אמר כי הראיות שהובאו בפניו מוכיחות כי מר שיזאווה הטריד את הזמרת במשך תקופה ארוכה. בחודש שעבר הצליחה השמרת להשיג צו הרחקה שמנע משיזאווה להתקרב אליה ואסר עליו ליצור איתה קשר. כעת כולם מחכים למשפט והחלטתו הסופית של השופט.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט