בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים - ביקורת DVD ביקורת סרט

Bridget Jones: The Edge of Reason Movie Review

תמונת מבקר
טמיר כהן על "בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים - ביקורת DVD":
"אמנם ברידג'ט נראית כמו פרה, אבל הסרט מספק רומנטיקה מרוממת רוח, מתובלת בהומור נפלא. חוויה."
"אמנם ברידג'ט נראית כמו פרה, אבל הסרט מספק רומנטיקה מרוממת רוח, מתובלת בהומור נפלא. חוויה."
ביקורת סרט לבריג'יט ג'ונס: עובדות החיים - ביקורת DVD מאת טמיר כהן
פוסטר Bridget Jones: The Edge of Reason
משחק רנה זלווגר, יו גרנט, קולין פירת', ג'ים ברודבנט, ג'מה ג'ונס, ג'סינדה בארט, סאלי פיליפס, שירלי הנדרסון, ג'יימס קאליס, ג'סיקה סטיבנסון, ניל פירסון במאי/ת ביבאן קידרון  
קומדיה
סרט ארכיון   שלח סרט לחבר - Send Movie שלח/י
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
214 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
6.5/10
?
מדד פופולריות
/10
?
היכן תצפו
25.0% בקולנוע
50.0% בבית
איפה תצפו? 4 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
6.0ראוי לצפייהSeret Score

סרט ההמשך ממשיך מהמקום שבו עזבנו את ברידג'ט, בזרועותיו של מארק דארסי. ארבעה שבועות חלפו להם וברידג'ט מאושרת מהעובדה שיש לה מערכת יחסים קבועה. אבל דברים לא יכולים לגמרי להסתדר עבור ברידג'ט והאובססיה שלה לגבי יחסים גורמת לה לחפש דברים שליליים בבן זוגה, מה שמחמיר עוד יותר כאשר הוא מתחיל לעבוד עם עוזרת יפהפייה ומוכשרת בשם רבקה. כאילו הבעיות שברידג'ט ממציאה אינן מספיקות, דניאל קליבר (יו גרנט), רודף הנשים חסר השובע, שהיה הבוס והמאהב שלה בסרט הראשון ויריבו המושבע של מארק דארסי, חוזר גם הוא לתמונה. האם ברידג'ט תצליח למצוא שלווה ביחסיה וכיצד ייגמר המאבק הישן בין דארסי לקליבר, את זה תצטרכו לראות בסרט.הסרט הראשון "יומנה של ברידג'ט ג'ונס", הפך לסרט פולחן של ממש, בעיקר עבור בחורות רווקות, שהזדהו עם המסרים הפמיניסטיים החזקים של הסרט הראשון ועם הגיבורה השמנמנה והמצחיקה שבסה"כ רצתה למצוא אהבה וקשר משמעותי, כמו כולנו. סרט ההמשך, מתחיל מהנקודה בה הסרט הקודם הסתיים, נקודה בה סופסוף ברידג'ט מצאה אהבה ונמצאת בקשר משמעותי עם מארק דארסי. כמובן שבהתאם לדמותה המיוחדת והאובססיבית, ברידג'ט מגלה, שלמרות שזו הייתה משאלת ליבה העיקרית, להחזיק קשר לאורך זמן, זה דבר קשה לא פחות.
אין ספק שדמותה המיוחדת, הטיפשית והמשעשעת של ברדיג'ט ג'ונס נוגעת ללב גם היום ולא פלא שרנה זלווגר שמחה להיכנס שוב, לתחתוניה הגדולים של ברידג'ט ג'ונס ואף להעלות במשקלה 15 ק"ג בשביל התפקיד. רנה זלווגר עושה פה שוב את התפקיד שהפך אותה למפורסמת, בצורה נפלאה ונראה כי לא פחות מאשר רנה זלווגר היא ברידג'ט ג'ונס, ברידג'ט ג'ונס היא רנה זלווגר. התחושה הכללית היא, שרנה זלווגר מביאה את מטענה האישי ואישיותה המקסימה לתפקיד. מלבד רנה זלווגר, יו גרנט, וקולין פירת' שחזרו כמובן לסרט ההמשך, כל השחקנים מהסרט הראשון, כולל החברים המופרעים של ברידג'ט, המשפחה שלה והבוס בעבודתה החדשה חוזרים לסרט הזה, מה שעוזר לסרט הזה לרכב על הצלחת הסרט הראשון.ההומור המיוחד של ברידג'ט ג'ונס וצורת ההסתכלות המיוחדת שלה על החיים בכלל ועל יחסים ואהבה בפרט, הם הבסיס גם לסרט השני. הסרט מביא איתו הומור נפלא, רומנטיות קיטשית, עלילה מוצלחת ופסקול נפלא של ביצועים מחודשים לשירי אהבה מפורסמים. כל המרכיבים הנ"ל, לא רק משחזרים את ההצלחה של הסרט הראשון, אלא גם מזכירים מאוד עוד סרט רומנטי נפלא, "נוטינג היל". אין בסרט הזה שום דבר חדש, שום דבר שלא ראינו בסרט הראשון או בסרטים רומנטיים בשנים האחרונות ועדיין מדובר באחד הסרטים הטובים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בז'אנר הזה. בעוד סרטים כאלו נוטים להתדרדר לתחושת מתיקות מוגזמת, הסרט הזה, בעזרת ההומור הנפלא שלו, מצליח לעסוק ברומנטיקה מבלי להפוך לדביק מדי.
לא פשוט לעשות סרט המשך לסרט מצליח ומשמעותי עבור נשים רבות, כמו הסרט הראשון. סרט ההמשך אולי לא מעביר את מסריו, בצורה בוטה כל כך כמו בסרט הראשון, אבל הוא נותן הצצה מיוחדת על יחסי זוגיות ומהווה המשך מוצלח לסרט הראשון. לסיכום, הקסם המיוחד של ברידג'ט ג'ונס, התסריט הפשוט והטוב, הקאסט המעולה, רנה זלווגר הנפלאה, הפסקול הרומנטי המשלים ובעיקר ההומור המיוחד, מספקים הנאה צרופה. תנו לעצמכם להיסחף לכמעט שעתיים של צחוק, התרגשות והמון רומנטיקה. מומלץ בחום.

ציון: 8.5 מתוך 10
בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים - ביקורת DVD - ביקורת גולשים / תגובות
צפיתם בסרט? ספרו לנו מה חשבתם!   הוסף/י ביקורת!
א
בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים
6/10
מסכימים?
0  0
ארונית רז • בוגר.תפורסם ב 25.1.2005

נחמד לא יותר מזה ..

קומדיה • סרט ותיק (2004)
ר
בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים
1/10
מסכימים?
0  0
רוני בנימין • בוגר.תפורסם ב 20.1.2005

ז ב ל

קומדיה • סרט ותיק (2004)
י
בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים
1/10
מסכימים?
0  0
יניב שביט • בוגר.תפורסם ב 25.12.2004

משעמם, עלוב, ירוד, מביך, מיותר.

קומדיה • סרט ותיק (2004)
ש
בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים
7/10
מסכימים?
0  0
שני גואטה • בוגר.תפורסם ב 19.12.2004

סרט קליל, לא עמוק, מתאים לבילוי לא עמוק מדי. למרות שלא נורא אהבתי את הראשון, הלכתי לראות את השני בלי יותר מדי ציפיות, ומאוד נהניתי. סרט חמוד שעושה מצב רוח טוב.

קרא.י עודקומדיה • סרט ותיק (2004)
א
בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים
5/10
מסכימים?
0  0
אלונה אוקרנט • נער.הפורסם ב 9.12.2004

סרט זה הוא בעצם המשך לסרט הראשון אז כדי להבין רוצו לראות את 1 הוא הרבה יותר זווה. הקאסט מצויין אפילו יו גראנט :0 . קולין פירת אין עליו הקסם הבריטי המבט השרמנטי הוא ורנה בעצם עושים את הסרט. מאוד קיצי והסוף כמובן ברור. ארוך ומיגע כך תיארה חברה שלי אני נהנתי אבל כל העניין עם תילנד בעצם לא מוסיף הוא בעצם תירוץ לקאסט לעזוב את אנגליה ולהסריט מקום אחר. אך באמת לכו לראות כדי שיהיה לשחקנים מספיק כסף לעשות סרטים נוספים ואולי פעם הבא יותר טובים.

קרא.י עודקומדיה • סרט ותיק (2004)
קישורים
חץ בריג'יט ג'ונס: עובדות החיים - ביקורת DVD (עמוד סרט)
יו גרנט
רנה זלווגר
ביקורות נוספות של סרטי קומדיה
חיפוש ביקורות
לרשימת ביקורות אחרונות
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
I Swear
1מילה שלי
ציון גולשים
9.3/10
ציון מבקרים
3.8/5
Saltiz
2סולטיז הסרט
ציון גולשים
9.1/10
Minions and Monsters
3מיניונים ומפלצות
ציון גולשים
8.9/10
ציון מבקרים
3.0/5
Moana 2026
4מואנה
ציון גולשים
8.8/10
Toy Story 5
5צעצוע של סיפור 5
ציון גולשים
8.8/10
ציון מבקרים
3.8/5
טריילרים חדשים
Charlie the Wonderdogוונדר-דוג The Dog Starsכוכבי הכלב My One and Only 2026האחד והיחיד שלי Damned if you do damned if you dontהמשפחה האיטלקית שלי
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט
Xאוהבים לחיות ב Seret?לחצו ועקבו גם באינסטה!
Xאוהבים לחיות ב Seret?פרגנו בלייק והישארו מעודכנים גם בפייס!
X
ניהול רשימות
הרשימות האחרונות שלך
טוען...
- או -