תקציר הסרט "מה שבחורה רוצה"סרט ארכיון שתף/י שלח/ילדפני ריינולדס (אמנדה ביינס) יש כל מה שבחורה רוצה – או כך זה לפחות נראה. לאמריקאית הצעירה יש סטייל משלה, יחסים בלתי קונבנציונליים אך אוהבים עם אמה הבוהמיינית, ליבי (קלי פרסטון) ועתיד מלא באפשרויות. אבל למרות מצבה המזהיר, דפני לא שלמה עם עצמה. היא חולמת לפגוש ביום מן הימים את אביה אותו מעולם לא הכירה, האיש עימו ניהלה ליבי רומן סוחף חושים לפני כשבע עשרה שנה שהסתיים מפני שמשפחתו האריסטוקרטית לא ראתה בה שידוך הולם. נחושה בדעתה להמציא לה מערכת יחסים עם אביה, דפני עולה על מטוס ללונדון ומגלה שאביה הוא לא פחות מאשר פוליטקאי חשוב, לורד הנרי דאשווד (קולין פירת'). כשהנרי מכניס את הבת, שלא ידע על קיומה, לחייו וללו"ז החברתי שלו, נוכחותה בחוגי העשירון העליון יוצרת מהומה המאיימת על הקריירה הפוליטית שלו. דפני, שאינה רוצה לסכן את סיכוייו בבחירות המתקרבות, מדכאת את אישיותה הנמרצת, מעצבת עצמה מחדש באופן יאה וצוללת למערבולת של אירועי חברה בריטיים מחניקים. למרות שהנרי תומך בה, היא אינה מקבלת עזרה מארוסותו חורשת המזימות (אנה קנסלור) ומבתו הקנאית (כריסטינה קול) הנחושות להכשיל את דפני בכל צעד. עם עזרה מאיאן (אוליבר ג'יימס), מוזיקאי מקומי חביב שמבין דבר או שניים בהליכות החברה, דפני רוצה להוכיח שאהבה וכללי התנהגות הולמים – יכולים לכבוש הכל. אולם מהר מאוד היא מגלה שהיא לא אוהבת את הבן אדם אליו היא הופכת במסגרת התהליך, היא אמנם רוצה מאוד להיות הבת של אביה, אבל מה זה שווה אם היא לא יכולה להיות עצמה? אחרי הכל איאן שואל אותה: "למה להשתלב אם נולדת להתבלט"?ביקורותטריילר הוסף/י ביקורת!
"לדעתי הסרט בינוני מאוד, כלומר קולין פירת' (המדהים) נ..."לדעתי הסרט בינוני מאוד, כלומר קולין פירת' (המדהים) נשאר מדהים ואמנדה בינס קצת מאכזבת.
חוץ מזה הסרט די צפוי וחבל...
אבל עדיין נהנתי, לפחות קצת וזה סרט טוב להעביר איתו ערב בנות
"סרט שישאיר לכם טעם מתוק בפה, אמנדה ביינס מאכזבת עם ..."סרט שישאיר לכם טעם מתוק בפה, אמנדה ביינס מאכזבת עם משחק מאולץ ולא אמין.
צפיתי בו עם הורי ודודי, בשנות ה-50 לחייהם, הם אהבו מאוד.
"מה בחורה רוצה"מה בחורה רוצה!!!
רציתם לצאת קצת מהשיגרה של סרטים
אז הסרט הזה הוא בשבילכם
כל מה שחיפשתם בסרט
רומנטיקה ,בכי,ובידור
קצת קיטשי אבל זה שווה את זה.
מומלץ בחום
אז תהנו :0)))
" ראיתי" ראיתי. כזה סרט צפוי לא ראיתי בחיים שלי
לא אמרתי שהוא לא יפה פשוט אני ניחשתי בול מה שעומד לקרות
כמו למשל שהיא הייתה עם הילד ההוא בסירה והיא נפלה איתו למים נחשו מה קרה אחרי זה? יפה, ניחשתם נכון
אם בא לכם על אמנדה מניקלודאון ואם בא לכם קומדיה רומנטית ברמה ... המשך ...
"סרט מומלץ יותר לבנות 12 ומטה"סרט מומלץ יותר לבנות 12 ומטה... העלילה קצת מטופשת, וראינו כ"כ הרבה סרטים בסגנון "הילדה המגניבה, עם הבעיות במשפחה- שבסופו של דבר הכל מסתדר לה" או מה שזה לא יהיה... אז אם לא בא לכם על עוד סרט בסגנון אז- לא מומלץ! בזבוז כסף... תחכו שיצא בדי וי די
"הסרט ממש יפה אני אישית מאוד אהבתי הבנות יותר אוהבות ..."הסרט ממש יפה אני אישית מאוד אהבתי הבנות יותר אוהבות כאלה סרטים אפשר להגיד בכמה מילים כל הסרט, רומנטי,מצחיק
ומשעשע בקיצור כדאי!
"הלכתי עם נכדתי בת האחד עשרה ואמי בת השמונים ושלו וכל..."הלכתי עם נכדתי בת האחד עשרה ואמי בת השמונים ושלו וכלנו נהנו מאוד בקצור סרט כף לבנות לכל הגילאים
"בכמה מילים פשוטות"בכמה מילים פשוטות. סרט נהדר, קליל, חביב, מצחיק, ובחום הגדול הזה, נעים לשבת בקולנוע ממוזג ולהנות במשך 105 דקות משחקנים נהדרים, מקסימים ובמיוחד מקולין פירת הנהדר. מומלץ ביותר לכולם.
"הלכתי עם בתי בת ה-13"הלכתי עם בתי בת ה-13.5 ונהננו מאוד זה לא "חלף עם הרוח" אבל,מי רוצה סרט כבד בימים חמים אלה. בהחלט סרט מקסים השחקנית אמנדה ביינס חמודה ןאמיתית. ממליצה לאמהות ללכת עם בנותיהן.בתי ואני קיבלנו מהסרט בדיוק מה שרצינו ביום שבת ב-18:00 אחה"צ.חוויה.