תקציר הסרט "מסעות ג'יימס בארץ הקודש"סרט ארכיון שתף/י שלח/יג'יימס הוא יליד אפריקה, שנבחר לעלות לירושלים ע"י בני כפרו, המאמינים כי יפגוש בבואו לארץ ציון בעיר התנ"כית של לפני כמה מאות שנים. מה רב הלם התרבות שהוא חוטף, כאשר הוא מגיע לישראל של שנות האלפיים עם הטכנולוגיה, המנטאליות והגישה הישירה והמאוד חדשה לו. עד מהרה הוא נעצר בחשד שהוא עובד זר לא חוקי, ומשם ואילך הוא מתגלגל לשפע הרפתקאות שבמהלכן הוא לומד מה זה להיות ישראלי.ביקורות הוסף/י ביקורת!
"דרך המסע של ג'יימס אנחנו נחשפים לסולם הערכים הפגום ש..."דרך המסע של ג'יימס אנחנו נחשפים לסולם הערכים הפגום של החברה הישראלית. תאוות הבצע שרומסת בדרך את העובדים הזרים הקשישים וכל מה עומד בדרכה כי המטרה מקדשת את כל האמצעים.* הסרט מומלץ לגילאים 16 +
" סרט ישראלי אמיתי כיף לצפייה" סרט ישראלי אמיתי כיף לצפייה.
הסרט מראה מסע של אדם תמים בתוך הישראליות המחוספסת ומציג את השינוי (לרעה) שהוא עובר. אני אישית אוהב סרטים שהם קומיים מצד אחד אבל עם קריצה של ביקורת מצד שני אז מי שמתחבר לזה יאהב את הסרט.
מבחינת טיב עשיית הסרט, איכות המשחק וכו' ... המשך ...
" סרט מצויין" סרט מצויין!!
הבמאי אלכסנדרוביץ' מצליח להעביר בסירטו את אבסורד הפועלים הזרים בחברה הישראלית.
הסרט מהווה מראה עצובה למציאות הישראלית.
הצילום המרהיב שעוד טרם נראה כמותו בארץ, מגיע לסטנדרטים הבן-לאומיים ואף עובר אותם.
המשחק המדוקדק ומלא הומור לא מפסיק להפתיע ... המשך ...
"המדקדקים ימצאו מקומות רבים להעביר ביקורת על הסרט הזה..."המדקדקים ימצאו מקומות רבים להעביר ביקורת על הסרט הזה - ויש אף מספר סצינות מאולצות - אבל למרות כל זאת, מדובר בסרט נפלא !!! קוראים לזה אנושיות, והאנושיות שפורצת בסרט הזה שווה כל רגע. אחד הסרטים היפים שראיתי לאחרונה.מומלץ בחום.
" Hi guys, I want to recommend you about a movie call..." Hi guys, I want to recommend you about a movie call: "Adventures of James in the Holy Land".("James's journey to Jerusalem")
This is an Israeli movie (with English subtitles) about a young guy who was chosen by his village members in Africa to pilgrim to ... המשך ...
" אכזבה מרירה - החמצה של סיפור מענין ובעל פוטנציאל" אכזבה מרירה - החמצה של סיפור מענין ובעל פוטנציאל. כמו הבעיה אותה מנסה הסרט לתקוף, כך גם התוצאה של הסרט: קומבינה של במאי ותסריטאי שכנראה ניסו לעשות משהו עשיר מתקציב דל (?).
הדבר הטוב בסרט הוא תיאור חייהם של העובדים הזרים בארץ ומערכת היחסים הפנימית. אבל זה מעט ... המשך ...
"סרט נהדר, פוקח עיניים"סרט נהדר, פוקח עיניים. לכל מי שרוצה לטעום מהמציאות הישראלית החבויה מעינינו ביום יום, ולכל מי שרוצה להינות מקולנוע ישראלי מעולה! רענן כל הכבוד
"סרט מעולה"סרט מעולה!!
תכלס זה בדיוק מה שקורה בארץ, עצוב.. אה?! אבל לא מונע מהסרט להיות הכי טוב שיש (:
משחק מעולה, תסריט מעולה, בימוי מעולה, הכל מעולה (:
פשוט ראי של המציאות בארץ...