חדשות קולנוע וסרטים

ארנולד שוורצנגר עדיין מביא קהל לבתי הקולנוע?

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

למרות שהיו כאלו שחזו כי הסקנדל המשפחתי שגרם לגירושיו של ארנולד שווארצנגר, הוליווד לא תמהר להציע למושל לשעבר, לחזור לשורותיה, אולם המציאות מוכיחה את ההפך וביום שלישי הכריז השחקן כי הוא מתכוון לחזור למסך הגדול ובקרוב.

הפרויקט הראשון של שווארצנגר בתפקיד הראשי לאחר התקופה הפוליטית שלו והסקנדל המשפחתי חוזר לאגף האקשן. שווארצנגר ישחק בסרט הפעולה "העמדה האחרונה" (תרגום חופשי ל- LAST STAND) שיביים הבמאי הקוריאני קים ג'י וון.

עלילת הסרט מתמקדת ביריבות שנוצרת בין ראש קרטל סמים ושריף של עיירה קטנה שעומד לפרוש לגימלאות. שווארצנגר יגלם את השריף שעומד בפני מספר החלטות מוסריות ואישיות קשות. "זה סרט אקשן שיש לו תחושה של מערבון קלאסי אבל במציאות הוא יראה יותר כמו 'מהיר ועצבני'" אמרו המפיקים לאתר המקצועי Deadline.

לגבי השאלה האם ארנולד שווארצנגר הוא עדיין שם שיכול למלא אולמות קולנוע, אומרים המפיקים: "ב'הבלתי נשכחים' שווארצנגר ההופעה של שווארצנגר הייתה מחשמלת ועד היום מדברים עליה. יש לו עדיין את הכוח להביא קהל".

ליאם ניסן היה אמור לשחק בתפקיד הראשי והמפיקים אפילו הצליחו למכור אותו למספר מדינות ולכסות את 30 מיליון הדולרים שנדרשים להפקה. כעת עליהם לבשר לרוכשים כי כוכב הסרט יהיה שווארצנגר. לפני מספר חודשים היה שווארצנגר מעורב בסקנדל אישי כאשר הודה כי הכניס להריון את אחת מעובדות איתו. הודאה זו גרמה לגירושיו ממריה שרייבר ולעצירתם של מספר פרוייקטים הוליוודים בהם היה מעורב כמו סדרת אנימציה שרקח יחד עם סטן לי, האיש שהמציא את ספיידרמן, וסרט אקשן נוסף עליו היה אמור לקבל שווארצנגר שכר של 12 מיליון דולרים. נכון לכתיבת שורות אלו לא ידוע כמה יקבל שווארצנגר על הסרט החדש, אך כן ידוע שהסכום יהיה קטן בהרבה. LAST STAND יחל את צילומיו בחודש ספטמבר וייצא לבתי הקולנוע בשנה הבאה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.1ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט