חדשות קולנוע וסרטים

פסטיבל מדע בדיוני בסינמטק תל אביב

שלח לחבר הוסף תגובה
ביום שני הקרוב (ה- 23 לספטמבר) ייערך "אייקון 2002", כנס מדע בדיוני ופנטסיה שנתי המאורגן על-ידי אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, מועדון סטארבייס 972 - המועדון הישראלי למעריצי מסע בין כוכבים והעמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל. הכנס מתקיים במקביל בסינמטק תל-אביב ובאולם אשכול פיס הצמוד אליו (הנמצא מאחורי הסינמטק).בין אירועי הכנס: הקרנת הסרטים נמר דרקון, להיות ג'ון מלקוביץ, סמוראי ששת המיתרים, פיץ' בלאק, Soul Music (לפי ספרו של טרי פראצ'ט), פרקים מסדרות הטלוויזיה מסע בין כוכבים (כולל פרקי הסיום של מסע בין כוכבים: וויאג'ר ואנטרפרייז), באפי קוטלת הערפדים, פרקים מסדרות חדשות, לרבות פרק הפתיחה של "ג'רמיה" - סדרת הטלוויזיה החדשה של ג' מייקל סטרז'ניסקי (יוצר "בבילון 5") בכיכובו של לוק פרי (דילן מבברלי הילס 90210); ינתנו הרצאות בנושא הכנס (הפעם הנושא הוא "מסע"); בכיתות באשכול פיס יהיה מגוון של משחקי תפקידים.
במסגרת האירועים המיוחדים תערך הקרנה של "שלום למחסל" -סרט מדע בדיוני ישראלי קצר ומפגש עם סופרי מדע בדיוני ופנטסיה ישראלים, תוקרן הרצועה הקומית אשר הפכה כבר למסורת בכנסי אייקון, ומכירה פומבית של אביזרים ומזכרות. השנה נוסדה גם פינת נוסטלגיה – להקרנת סרטים וסדרות טלוויזיה ישנים. בלובי הסינמטק ואשכול פיס יתקיימו אירועים מיוחדים, משחקים וטורנירים, משחקי תפקידים חיים, תוצג תערוכת ציורי מדע בדיוני ופנטסיה, ויתקיימו צ'טים עם הסופרים לארי ניבן . בדוכנים ימכרו של ספרי מדע בדיוני ופנטסיה, אביזרי מדע בדיוני, חוברות ומשחקים. לחצו על התמונה בכדי להגיע לאתר הרשמי של הפטסיבל ולח האירועים המלא.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט