חדשות קולנוע וסרטים

המתלבשים הטובים והגרועים על פי 'פיפל'

שלח לחבר הוסף תגובה
המגאזין האמריקני 'פיפל' כבר מזמן הפך לסמן אופנה בארצות הברית, מידי שנה מוציא המגאזין מספר גליונות ובהן הוא מדרג את הכוכבים הגדולים בקטגוריות שונות. החוברות המוקדשות לאנשים היפים ביותר או לרווקים הנחשקים ביותר נחטפות מדוכני החנויות כמעט מייד עם הגיען. בגיליון האחרון פרסם המגאזין את רשימת הכוכבים שמתלבשים בצורה הטובה ביותר והגרועה ביותר לשנת 2002.מי שיכול לחייך היא, כמובן, ג'וליה רוברטס, שהיא לא רק יפה ומוכשרת היא גם מתלבשת כמו שצריך, לצידה השחקנית האלי בארי שזכתה בפרס האוסקר השנה על משחקה בסרט 'מונסטר בול'. בסך הכל היו 18 שחקניות בטגורייה הזו כמעט כולן כוכבות קולנוע. ביניהן: ניקול קידמן, קייט הדסון, ריס וית'רספון. גם כמה כוכבות טלוויזיה הצליחו להכנס לרשימה הזו וביניהן: קליסטה פלוקהארט (אלי מקביל), דברה מסינג (ויל וגרייס) וקרי ראסל (פליסיטי).
את רשימת המתלבשות הגרועות ביותר פתחה פמלה אנדרסון ולאחריה אשתו של נשיא ארצות הברית לשעבר, הילרי קלינטון. הזמרת מייסי גריי והדוגמנית היידי קלום זכו בתואר הנשים עם השיער המזעזע ביותר.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט