חדשות קולנוע וסרטים

ג'וליה רוברטס בקומדיה לצידו של סטיב מרטין

שלח לחבר הוסף תגובה
ג'וליה רוברטס, הכוכבת הרווחית ביותר בעולם הקולנוע, תצטרף לפיטר פונדה והקומיקאי סטיב מרטין בקומדיה חדשה, שנכון להיום קוראים לה "חיוך", שמתרחשת בין כותלי אוניברסיטה. אין הרבה פרטים על עלילת הסרט אבל כנראה שפונדה ומרטין יגלמו מרצים שמתאהבים בג'וליה רוברטס.ליסה קודרו, אותה אנו מכירים כפיבי מהסדרה "חברים" תשחק בסרט את חברתה הטובה של רוברטס. הסרט מתרחש בשנות החמישים של האלף הקודם. ג'וליה רוברטס לא תסתפק רק במשחק הפעם וחברת ההפקה שלה תיקח חלק במימון הפרוייקט.
סטיב מרטין הוא אחד הקומיקאים האהובים בארצות הברית. הוא החל את דרכו ב "סאטרדיי נייט לייב" ועבר לשחק בסרטים מצליחים כגון: "השלומיאל", וסדרת סרטי "אבי הכלה". את רוברטס נוכל לראות בקרוב בסרט "וידויו של מוח קרימינלי", הסרט הראשון בבימויו של ג'ורג' קלוני.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט