חדשות קולנוע וסרטים

מחר,לילה של אטרף מוסיקה ותרומות ב- BBC

שלח לחבר הוסף תגובה
שבע שעות של בידוד עבור הילדים הנזקקים של בי בי סי יתקיימו במשדר "ילדים נזקקים 2002", שישודר ביום שישי 15.11.02 בשעה 21.00 בערוץ ה-בי.בי.סי פריים. במשדר המשעשע ישולב גיוס כספים עבור ילדי בריטניה. אירוע טלביזיוני שנתי זה, שאותו ינחו טרי ווגן וגבי רוסלין, מביא יחד את מיטב הכשרונות הבריטיים, המוכנים לשיר ולרקוד כדי לגייס כסף לילדים נזקקים ברחבי בריטניה.מאריה קרי ואנסנסיה והולי וואלאנס הם רק חלק מכוכבי המוסיקה הענקיים הבינלאומיים שיופיעו בערב זה באולפני ה-בי.בי.סי. כוכב הפופ הבריטי ויל יאנג מקליט את שיר ההתרמה לאירוע זה, ויפתח את המשדר בביצוע חי של השיר. עוד אישרו עד כה את השתתפותם במשדר חברי צוות חיזוי מזג האוויר של ה-בי.בי.סי, שיופיעו בקטעים מ"מופע האימים של רוקי", שחקני הסדרה "אינסאנדרז", שיופיעו במותחן של מייקל ג'קסון, ומנחי התכנית "מה לא ללבוש", טריני וודאל וסוזנה קונסטנטין, שיופיעו בשיר הקלסי של מדונה, "ווג", יחד עם שורה של זמרי רקע ידועים.
בשנה הקודמת גייס ה-בי.בי.סי באמצעות המשדר "ילדים נזקקים" סכום של 25 מיליון לירות שטרלינג. השנה מקווה ה- בי.בי.סי לגייס יותר מזה. כל הכספים מועברים כמלגות לארגוני צדקה רשומים, לפרוייקטים וולונטאריים ולקבוצות קהילתיות ברחבי בריטניה, התומכות בבני נוער ובילדים שמתחת לגיל 18. משדר ה"ילדים נזקקים" של ה- בי.בי.סי גייס עד היום 300 מליון לירות שטרלינג עבור מטרה חשובה זו. בליל המשדר, צופים של ערוץ ה- בי.בי.סי פריים שיהיו מעונינים לתרום לילדים נזקקים יוכלו להיכנס לאתר www.bbc.co.uk/pudsey או להתקשר לטל' 00 44 870 2414 397 שיהיה הטלפון היחיד הפעיל למטרה זו באותו לילה. המופע "ילדים נזקקים 2002" חוגג שבעים וחמש שנים למפעל מיוחד זה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט