חדשות קולנוע וסרטים

משבת: סרט חדש במסגרת מועדון הסרט הוורוד

שלח לחבר הוסף תגובה
החל מיום שישי (מחר) יוקרן בסינמטק תל אביב, בכל סוף שבוע, סרטו של ונטורה פונס "מזון האהבה" (food of love). הסרט מוקרן במסגרת הקרנות "מועדון הסרט הוורוד", מועדון המתמחה בהקרנת סרטים איכותיים לקהילה ההומו-לסבית (ולא רק). הסרט יוקרן בימי שישי בחצות ושוב בימי שבת בשעה 15.00."food of love", הוא סיפור התבגרות הומוסקסואלי נוגע ללב המבוסס על הספר "the page turner", פרי עטו של דיוויד לוויט ("הלשון האבודה של העגורנים"). הסרט הוצג בפסטיבל ברלין 2002 (הסרט החמישי ברציפות (!) של פונס שזכה לכבוד), ויתמודד בדצמבר הקרוב על פרס "הסרט האירופאי של השנה" שניתן על ידי ה- EFA Film Academy) European).
ונטורה פונס נחשב לגדול במאי קטלוניה ולאחד מהמבריקים, המעניינים והמוערכים שבבמאי ספרד ואירופה בכלל. סרטיו זוכים להצלחה גדולה בצרפת ובגרמניה וחמישה מסרטיו הוזמנו לפסטיבל ברלין ברציפות, הישג יוצא דופן. סרטיו מתאפיינים כולם, לא רק בעבודת בימוי ומצלמה משובחים,אלא גם ובעיקר בתסריטים מעוררי מחשבה הקוראים תגר על מוסכמות קולנועיות. הוא נולד בברצלונה ב-1945. בגיל 22 ביים את המחזה הראשון שלו, ואחריו עוד כ-20 מחזות, משייקספיר ועד אורטון, ומספר מחזות זמר. במקביל כתב על קולנוע במספר עיתונים ספרדיים.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט