חדשות קולנוע וסרטים

ג'יימס בונד מנצח את הארי פוטר

שלח לחבר הוסף תגובה
מסתבר שכל כוחות הקסם לא עזרו להארי פוטר ולאחר שבוע אחד בלבד בראש רשימת שוברי הקופות הוא יורד למקום השני השבוע כשאת המקום הראשון תופס הסוכן הוותיק, ג'יימס בונד 007, שחוזר למסך בפעם ה- 20 ועם חגיגות 40 שנה לסדרה. "למות ביום אחר" שעולה אצלנו השבוע, הכניס 47 מיליון דולרים בשלושת הימים הראשונים להקרנתו. המספר המרשים הוא שיא הכנסות לסדרה ושבר את השיא הקודם 35.5 מיליון דולרים שהכניס "העולם אינו מספיק" שיצא בשנת 1999. על פי ההערכות תקציבו של הסרט הנוכחי הוא 125 מיליון דולרים.את המקום השני, כאמור, תופס "הארי פוטר וחדר הסודות" שהכניס בסוף השבוע 42.3 מיליון דולרים ובסך הכל הכניס למעלה מ- 148.5 מיליון דולרים בשבועיים. הקומדיה השחורה "שישי בעוד שבועיים" בכיכובו של הראפר אייס קיוב הגיעה למקום השלישי עם הכנסות של 13 מיליון דולרים. "סנטה במשרה חלקית 2" נמצא במקום הרביעי עם הכנסות כוללות מרשימות של 95 מיליון דולרים. ואת החמישייה הראשונה סוגר סרטו של אמינם "8 מייל" שנכון להיום הגיע להכנסות שללמעלה מ- 97 מיליון דולרים.
"הטבעת", גרסה אמריקנית לסרט אימה יפני, מצליחה מעבר לכל הציפיות וחצתה את קו מאה מיליון דולר הכנסות לאחר 6 שבועות של הקרנה. "מועדון הקיסר" (The Emperor's Club) דרמה המתרחשת בכותלי בית ספר במקום השביעי, בסרט מככב קווין קליין. "חתונה יוונית שלי" עדיין מחזיקה מעמד ברשימת עשרת הסרטים הריווחים של השבוע. הסרט שעלות ההפקה שלו נעמדת ב- 5 מיליון דולרים הכניס 204 מיליון והוא מוקרן כבר 32 שבועות. סרט אקשן בכיכובו של סטיבן סיגל Half Past Dead נמצא במקום התשיעי ואת רשימת עשרת הגדולים סוגר הסרט המצוין "פרידה" בכיכובה של סלמה האייק.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט