חדשות קולנוע וסרטים

שלושה פרוייקטים חדשים לפיקסאר ודיסני

שלח לחבר הוסף תגובה
מאז שנת 1995, אז יצא הסרט "צעצוע של סיפור" לאקרנים, השתנו פני הקולנוע וסרטי האנימציה התלת ממדיים תפשו חלק נכבד מהכנסותיהם של אולפנים גדולים. סרטים מצליחים כגון: "מפלצות בע"מ", "עידן הקרח" ו "שרק" הובילו את האקדמיה לקולנוע להנהיג קטגוריה חדשה בטקס האוסקר, סרט האנימציה הטוב של השנה. לאחרונה פרסמה פיקסאר, אחת מחברות האנימציה הנחשבות ביותר שעשתה את סרטי "צעצוע של סיפור", "באגס לייף" ו "מפלצות בע'מ", את שלושת הפרויקטים הבאים שלה יחד עם חברת דיסני.הסרט הקרוב של החברה הוא "לחפש את נימו" (Finding Nemo) שייצא לאקרנים בקיץ של השנה הבאה. את הסרט, שמתרחש רובו ככולו מתחת למים, כתב וביים אנדרו סטנטון שהיה שותף לכתיבה ולבימוי "באגס-לייף" והיה שותף לכתיבה בסרטי "צעצוע של סיפור". בקיץ 2004 נוכל לראות את "הנהדרים" (The Incredibles) שמביים בראד בירד (ענק הברזל). הסרט מספר על משפחה של סופר גיבורים שמצילים את העולם וממשיכים לחיות את חייהם השקטים בפרברים.
בשנת 2005 נוכל לראות את הסרט "מכוניות" (Cars). הדמויות הראשיות הן, כאמור, מכוניות שמעבירות את זמנן בכביש המהיר, דרך 66. את הסרט מביים ג'ון לאסטר שזכה כבר פעמיים בפרס האוסקר.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט