חדשות קולנוע וסרטים

נפתח חודש הגאווה

שלח לחבר הוסף תגובה
מועדון הסרט הורוד מכריז על פתיחת אירועי חודש הגאווה 2003 עם הקרנת הבכורה של הסרט עטור השבחים "ביג עדן". בכורת הסרט תהיה ביום שבת הקרוב, ה- 24 לחודש, בסינמטק תל אביב בשעה 15.00.הסרט מספר על הנרי הארט (אריה גרוס), צייר מצליח החי חיים שקטים ובודדים בדירה ניו-יורקית מרווחת. שיגרת חייו משתנה לפתע כשהוא מקבל הודעה שסבו סאם (ג'ורג' קו) שגידל אותו חולה מאד. הנרי חוזר לעיירת הולדתו, ביג עדן, מקום קטן ויפהפה הטובל בין האגמים והיערות עוצרי הנשימה של מונטנה, ומאוכלס באנשים אקסצנטריים אך טובי לב וחברותיים, שלא נמנעים מלדחוף את האף זה בענייניו של זה. הנרי צריך להסתגל לא רק לאנשים השונים כל כך במקום הולדתו אלא גם להתמודד עם הופעתו של דין סטיוארט (טים דקיי), חברו הסטרייט הטוב ביותר מהתיכון ואהבתו הגדולה והבלתי ממומשת.
"ביג עדן" הוא סרטו הראשון של הבמאי והתסריטאי תומאס בזוקה, עבודה עליה זכה במקום ברשימת "עשרת התסריטאים המבטיחים" של המגזין "ווריאטי" בשנת 2001. הסרט זכה בפרסים רבים בפסטיבלים שונים בעולם.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.6ציון מבקרים5 / 3.5
Under the Shadow of the Sun2מתחת לצל של השמשציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.6
Bob Trevino Likes It3בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.1
Irenas Vow4השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.3
Out of the Nest5צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Bring Her Backלהחזיר אותה The Naked Gunהאקדח מת מצחוק Fantastic Four First Stepsארבעת המופלאים: צעדים ראשונים Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט