חדשות קולנוע וסרטים

גולשי "סרט" מוצאים את נימו

שלח לחבר הוסף תגובה
"מוצאים את נימו", הסרט החדש מבית היוצר של דיסני וחברת פיקסאר מכה גלים בארצות הברית ובעולם כולו. למעלה מ- 70 מיליון דולרים הכנסות בסוף השבוע הראשון להקרנתו מציבים אותו בראש רשימת סרטי האנימציה הריווחים.אצלנו הסרט יוקרן רק בתחילת חודש יולי אבל כבר כעת ניתן לראות ברחבי הארץ שלטי פרסום עם הדמויות החביבות מהסרט. אתר "סרט" בשיתוף עם מפיצי הסרט בארץ, "פורום פילם", יוצא במבצע ייחודי. אנו צילמנו את אחד השלטים בצומת מרכזית באחת הערים. כל שעליכם לעשות הוא לזהות את צומת הרחובות ולכתוב לנו את התשובה. בין הגולשים שיענו נכון יחולקו 10 כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה החגיגית שתיערך בקרוב.
בכדי להגיע למבצע עליכם להיכנס לאתר "סרט": www.seret.co.il וללחוץ על הבאנר (בצד שמאל של הדף ממש מתחת לתמונה של נימו). המבצע הוא בלעדי לחברי מועדון "סרט" שמבטיח לחזור עם מבצעים רבים בעתיד.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט