חדשות קולנוע וסרטים

מתקרבים למסך חלק שני (משלושה)

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
אנו ממשיכים את סקירת הלהיטים שמתקרבים לבתי הקולנוע שלנו. "ליגת הג'נטלמנים", - גרסה קולנועית ללהיט קומיקס תחת אותו שם, המספר על מפגש פסגה רב רושם של מיטב גיבורי הספרות העולמיים של המאה התשע-עשרה, החוברים יחד במטרה לנצח את הרוע המוחלט המתכנס דווקא בפאתי ניו-יורק של אותה המאה. לנוכח אותו רשע אכזרי נקראות לדגל דמויות אגדיות מעולם הסיפורת כגון ד"ר ג'קיל ומר הייד, דוריאן גריי, טום סוייאר, האיש הבלתי-נראה, קפטן נמו ואחרים. שון קונרי יגלם את הדמות המאחדת מאחורי גבה את הליגה הבלתי-מנוצחת הזו, המונה סה"כ שבעה דמויות מפורסמות המתאגדות מול רע אחד, עוצמתי ומפלצתי מעבר לכל דמיון. הסרט, בו משחק שון קונרי, יעלה אצלנו ב- 11 לספטמבר.ב- 11 לספטמבר גם ייצא החלק השלישי בטרילוגית הקומדיות המצליחה, "אמריקאן פאי". - חבורת 'אמריקן פאי' מתברגנת: ג'ים (כוכב הנעורים האמריקאי ג'ייסון ביגס) עומד להינשא לחברתו מזה שנים, מישל (אליסון האניגמן, השבה לתפקיד החנונית-הפרועה שגילמה בשני הסרטים הראשונים). סטיפלר (וויליאם-סקוט) מוזמן להיות השושבין שלהם; ובדרך גם מכין לג'ים מסיבת רווקים שהוא לעולם לא ישכח, עם חשפניות, אלכוהול ושאר מרעין בישין. פינץ', צלע נוספת בחבורה, מגבה את סטיפלר בתכנוניו ובמקביל מחזר במרץ אחרי אחותה הקטנה של מישל, קנדיס (ג'נוארי ג'ונס). בעוד כל ההמולה מתרחשת מסביב, אביו של ג'ים (יוג'ין לוי), מסתובב ומתרוצץ, נותן עצות שאף אחד לא רוצה להקשיב להן, ומתכונן לאחד הימים המרגשים והמשמחים ביותר בחייו. בסרט משחקים : יוג'ין לוי ('מפרקים את הבית', 'טפשים בהפסקה שנייה'), שון וויליאם סקוט ('אחי, איפה האוטו שלי?', 'נזיר חסין אש'), ג'ייסון ביגס, אליסון האניגמן, ג'נוארי ג'ונס ('סדנה לעצבים').
סרט נוסף שיעלה אצלנו בתחילת ספטמבר הוא "הג'וב האיטלקי". סרט פעולה שהוא בעצם גרסה מחודשת לסרט קלאסי עם מייקל קיין. בגרסה החדשה משחקים כוכבים גדולים כמו אדוארד נורטון, מארק וולברג וצ'ארליז ת'ארון. את הסרט ביים פ. גרי גריי שביים את "מילה של גבר" ם וין דיזל שהוקרן עד לא מכבר אצלנו. הסרט מספר על חבורת שודדים שמחליטים לבצע שוד מתוחכם על ידי יצירת פקק התנועה הגדול בהיסטוריה. יש למה לחכות.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט