חדשות קולנוע וסרטים

קמרון דיאז, טייסת קרב

שלח לחבר הוסף תגובה
קמרון דיאז נמצאת במשא ומתן בימים אלו לשחק בסרט המלחמה W.A.S.P.S. הסרט מתרחש בתקופת מלחמת העולם השנייה ומספר על טייסות הקרב הראשונות שגוייסו לצבא בשנת 1942. מימי רוג'רס, שמשחקת בסרט אומרת: זהו חלק בהיסטוריה שמעט מאוד אנשים מכירים."את כל הפרוייקט הזה התחיל ג'קי קוקהורן שטענה כי נשים יכולות לטפל באזורים הפחות קרביים במלחמה וכך לקחת את מקומם של הגברים, ממשיכה רוג'רס לספר. ,הם עשו הכל חוץ ממלחמה והסרט מספר את סיפורן של 28 הנשים הראשונות". בסופו של דבר מתו 38 נשים במהלך המלחמה.
"ג'קי ידעה שאם התוכנית שלו תיכשל כל גיוס הבנות לטייסות קרב יפול ולכן דאגה שהבנות שגוייסו היו מהטייסות הטובות במדינה". נראה כי רוג'רס, שהייתה בעבר נשואה לטום קרוז, תגלם את דמותה של קוקהורן. קמרון תגלם כנראה את אחת הטייסות הבולטות".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט