חדשות קולנוע וסרטים

ממבו איטליאנו - קומדיה מצחיקה

שלח לחבר הוסף תגובה
בימים אלו מוקרנת ברחבי הארץ הקומדיה "ממבו איטליאנו". משפחה איטלקית שגרה במונטריאול מגלה להפתעתה כי הבן היחיד במשפחה הוא הומוסקסואל. אלון רוזנבלום ויאיר הוכנר, מבקרי הקולנוע של אתר "סרט", ראו ונהנו. (לחצו על התמונה כדי לראות את צמד האהובים בתמונה מהסרט)אלון רוזנבלום כתב: "הסרט הוא צבעוני. הקצב שלו מהיר והדיאלוגים, ברוב המקרים שנונים ומצחיקים. הדמויות הן אומנם סטריאוטיפיות, אך נראה כאילו הן מודעות לכך שהן קריקטורות ולכן גם משחקות באופן מוגזם. השחקנים הצעירים אומנם חמודים אולם דווקא השחקנים המבוגרים הם אלו שגונבים את ההצגה. פול סורבינו וג'נט רינו פשוט מצוינים. אחד הקטעים היותר משעשעים בסרט הוא כאשר ההורים של אנג'לו )סורבינו ורינו) מתווכחים עם אמו של נינו מי מהילדים הוא האקטיבי ומי הוא הפסיבי".
יאיר הוכנר כתב: "למרות התחושה שכבר היינו בסרט הזה, בסך הכל מדובר בקומדיה מסוגננת ומשעשעת. לעומת סרטים רבים בנושא המתארים הוויה הומוסקסואלית, הסרט הזה מתמקד בנושאים שיכולים לדבר לכל אחד כמו פער דורות, התנגשות בין תרבויות והיכולת לאהוב את עצמך לא משנה עד כמה אתה שונה".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט