חדשות קולנוע וסרטים

הנשיקה האחרונה של ויל סמית

שלח לחבר הוסף תגובה
ויל סמית, המוכר לנו בעיקר ככוכב סרטי אקשן כמו "בחורים רעים 2", ינסה את כוחו בזאנר קולנועי אחר, הקומדיה הרומנטית. סמית ישחק בסרט "הנשיקה האחרונה קודם" שיביים אנדי טאננט, שביים את "אין כמו אלבמה" עם ריס וית'רספון. המפיקים רוצים את אווה מנדס (מהיר ועצבני 2) לתפקיד הנשי הראשי.סמית יגלם רופא שטוען כי יש לו יכולות מדהימות לראות לתוך נפשם של בני האדם וכי הוא מסוגל להתאים זוגות, שיישארו ביחד כל החיים, אחרי סדרה של שלושה מפגשים בלבד. מנדס תגלם עיתונאית יפה וסקסית שחושבת כי הדוקטור הוא נוכל ומתכוונת לחשוף אותו. היא נרשמת לסדרה של מפגשים אולם אז הדברים מתחילים להשתבש. היא מתאהבת בדוקטור.
ויל סמית מסיים בימים אלו את צילומי "אנוכי הרובוט". סרט מדע בדיוני המבוסס על ספר של אייזק אסימוב. בסרט מגלם סמית בלש שיוצא לחקור מקרה רצח שנעשה, כנראה, על ידי רובוט. הסרט ייצא לאקרנים בשנה הבאה וביים אותו אלכס פרוייאס שביים את "העורב".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט