חדשות קולנוע וסרטים

כש"מלך האריות" פגש את "החיפושיות"

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
ג'ולי טיימור (בתמונה) הבמאית המוכשרת של הסרטים האיכותיים "פרידה" ו"טיטוס" החליטה להתעסק בפרוייקט הבא שלה בחיפושיות. אז לא, היא לא מתכוונת להפוך לחוקרת טבע ואפילו לא אוכלת אותם אבל היא כנראה מאוד אוהבת אותם, את הלהקה במיוחד, כן אני מתכוונת ללהקת הביטלס.

אין מה לדאוג, הבמאית המוכשרת לא מצטרפת לגל הסרטים הביוגרפים ואין לה שום כוונה לביים סרט על עלייתה והתרסקותה של הלהקה המצליחה ביותר בעולם.

הבמאית שזכתה פעמיים בפרס הטוני על העיבוד התיאטרלי ללהיט של דיסני "מלך האריות", עומדת לביים מיוזיקל בשם "All You Need is Love" שיכיל 18 שירים של להקת הביטלס. הסרט מתרחש בשנות השישים ויתאר סיפור אהבה בין נער בריטי לצעירה אמריקאית המגיעים מרקעים חברתיים וכלכלים שונים לחלוטין. טיימור מבטיחה שהשירים יקדמו את העלילה ושהשחקנים ישירו וירקדו. הצילומים יתחילו בספטמבר 2005 והסרט מיועד לצאת בחג ההודיה 2006.

את הסרט כותבים צמד התסריטאים הבריטים הותיקים דיק קלמנט ויאן לה פרנאיס שמוכרים בישראל בעיקר בזכות הלהיט המוזיקלי "הקומיטמנטס". נכון להיום אין ליהוק לסרט אבל אם היא שואלת אותי, אני מייד מנדבת את ג'סטין טימברלייק, ביחוד אם בסרט ישנן כמה סצינות שבו הוא צריך להסתובב ללא חולצה.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.8ציון מבקרים5 / 3.5
Bob Trevino Likes It2בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.2
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.4
The Teacher Who Promised The Sea4המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.0
Cabaret Total5מופע טוטאלציון גולשים10 / 8.9ציון מבקרים5 / 4.3
How To Train Your Dragon 2025הדרקון הראשון שלי Elioאליאו Ballerina 2025בלרינה Karate Kid Legendsקראטה קיד: הגדולים מכולם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט