חדשות קולנוע וסרטים

אשטון קוצ'ר מצטרף למשמר החופים

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
אשטון קוצ'ר מוכר לנו בעיקר כשחקן בקומדיות בינוניות מנסה לשנות את הכיוון או לפחות להוכיח לכל המקטרגים כי הוא יכול להיות גם שחקן דרמטי במידה וצריך. לאחר שזכה לביקורות חיוביות על משחקו במותחן המדע בדיוני "אפקט הפרפר" הוא בימים אלו מצטלם לסרט The Guardian בו הוא מגלם בחור צעיר ומתוסבך שמנסה למצוא קצת סדר בחיים על ידי הצטרפות למשמר החופים.

במהלך השירות הוא מכיר מציל מזדקן שסובל מרגשות אשם על כך שלא הצליח להציל חלק מצוותו בסערה עזה שהתחוללה כמה שנים קודם.

את המציל המזדקן מגלם קווין קוסטנר. הבמאי הוא אנדרו דיוויס, במאי סרטי אקשן מקצוען שעשה סרטים כמו "הנמלט" עם הריסון פורד, "מצור ימי" עם סטיבן סיגל ו"תגובת שרשרת" עם קיאנו ריבס ומורגן פרימן.

[*]

הסרט מצולם במספר אתרי צילום אקזוטים ברחבי ארצות הברית, החל באלסקה הקרה דרך ניו אורלינס המימית וקליפורניה השמשית. נכון להיום אין תאריך יציאה רשמי לסרט בארצות הברית אבל נראה כי הוא ייצא לקראת חודש אוקטובר/נובמבר השנה.

התמונות המצורפות לידיעה לקוחות מאחורי הקלעים של הסרט.

[*]

[*]
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.6ציון מבקרים5 / 3.5
Under the Shadow of the Sun2מתחת לצל של השמשציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.6
Bob Trevino Likes It3בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.1
Irenas Vow4השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.3
Out of the Nest5צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Bring Her Backלהחזיר אותה The Naked Gunהאקדח מת מצחוק Fantastic Four First Stepsארבעת המופלאים: צעדים ראשונים Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט