חדשות קולנוע וסרטים

להתכונן לבגרות בהיסטוריה יחד עם הטלוויזיה

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
בעקבות הצלחת הפרויקט בשנים הקודמות גם השנה יקיים ערוץ ההיסטוריה את "פרויקט הבגרות", זאת כהמשך ל"שיעור היסטוריה" אשר שודר לאורך שנת הלימודים האחרונה.

בשל פניות רבות של תלמידים בשנים הקודמות, אשר ביקשו לרכוש קלטות של הערוץ ולראות את התוכניות בזמנם הפנוי, השנה מעלה הערוץ בשיתוף HOT את תוכניות הערוץ במסגרת שרות ה- VOD. במסגרת השירות ניתן יהיה לבחור תוכניות ספציפיות ע"פ נושאי הלימוד כדוגמת: מלחמת העולם הראשונה, יהודי אירופה בן שילוב לדחייה, מדינת ישראל והמזרח התיכון ועוד. לפני התוכניות ניתן לראות פתיחים של מורה להיסטוריה אשר מדריך את התלמידים ומכוון אותם לנושאי הלימוד המרכזיים בכל תוכנית.

בנוסף, ישדר ערוץ ההיסטוריה שבועיים מרוכזים של תוכניות המותאמות לתוכנית הלימודים לקראת בחינת הבגרות.

התוכניות ישודרו לאורך כל שעות היום בין התאריכים 14-3 ביוני: 8-3 ביוני תוכניות לתלמידי כיתה י"א, 14-9 ביוני תוכניות לתלמידי כיתה י'.

בחירת התוכניות נעשתה בשיתוף עם מורה להיסטוריה אשר הנחה את מנהלי התוכן של הערוץ בנושאים המרכזיים של תוכנית הלימודים לקראת הבגרויות.

לצד השידורים יתקיים פורום מיוחד באתר ערוץ ההיסטוריה, אותו ילווה המורה להיסטוריה, אשר יענה לתלמידים על כל שאלה שיש להם לפני הבחינה. באתר יתפרסמו גם דפי עבודה והנחיה לקראת הבחינה, שאלות ותשובות מבגרויות בשנים קודמות, בשיתוף רכס המפרסמת ספרי לימוד בנושא ועוד.

כתובת האתר: www.historychannel.co.il
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר Bring Her Backלהחזיר אותה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט