חדשות קולנוע וסרטים

אחרי 7 שנים: ג'ק ניקולסון חוזר לקולנוע

שלח לחבר הוסף תגובה
אחד מגדולי הכוכבים חוזר מפרישה בת 7 שנים למסך הגדול. ניקולסון יככב בעיבוד לסרט הגרמני עטור הפרסים "טוני ארדמן" בו הוא יגלם את דמותו של אב המגיע לבקר את בתו בעבודתה בחו"ל ומנער אותה משגרת חייה. את תפקיד הבת תגלם קריסטן וויג
הוא אחד הכוכבים הגדולים ביותר החיים כיום, זוכה 3 פרסי אוסקר ובעל שורת תפקידים בלתי נשכחים בסרטים כמו "הניצוץ", "קן הקוקייה", "צ'יינה טאון" ו"הכי טוב שיש", אבל ב-7 השנים האחרונות החליט ג'ק ניקולסון לקחת הפסקה מעולם המשחק ורבים חשבו כי כבר פרש - כעת הוא חוזר.

ניקולסון בן ה-80, שלא כיכב בסרט מאז "איך אתם יודעים?" משנת 2010, הודיע הלילה (רביעי) כי יככב בעיבוד אמריקני לדרמה-קומית הגרמנית "טוני ארדמן" בו יגלם את דמות האב והקומיקאית קריסטן וויג ("מסיבת רווקות") תגלם את בתו. אדם מקיי ("מכונת הכסף") יפיק את הרימייק, כאשר אולפני "פארמונט", עדיין מחפשים אחר במאי ותסריטאי.

[*]

"טוני ארדמן" עוסק בבחורה צעירה אשר גרה בבוקרשט, החליטה להקדיש את עצמה לקריירה תובענית הרחק ממשפחתה בגרמניה. יום אחד מחליט אביה שהוא זקוק לעוד זמן עמה ונוסע על דעת עצמו לבקרה ברומניה. האב, פנסיונר בעל חוש הומור ייחודי ואקסצנטרי, מגיע לרומניה בהפתעה גמורה, בדיוק כשבתו, נמצאת בעיצומה של עסקת ענק. דווקא בימים בהם עליה להוכיח את עצמה יותר מאי פעם, מתלווה אליה אביה לפגישות וסיורים, חמוש בחליפה זולה, שיניים מזויפות ופאה מגוחכת, והופך את שגרת חייה לרכבת הרים מטורפת.

הסרט הגרמני, שייצא לאקרנים בישראל ב-23 לפברואר, נחשב ע"י המבקרים לאחד הסרטים הטובים ביותר של שנת 2016, כאשר מאז הצגתו בפסטיבל קאן היה מועמד לפרסים הגדולים בעולם בהם פרס גלובוס הזהב לסרט הזר, פרס הבאפט"א ואף מועמדות לפרס האוסקר הזר בטקס שייערך בפברואר. מעניין יהיה לראות כיצד סרט הארט-האוס הגרמני הלא שגרתי הזה יעובד לסרט הוליוודי עתיר כוכבים.

אלעד שלו - לעמוד הפרופיל | ביקורות / כתבות נוספות
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית ג'ק ניקולסון
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines3יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming4כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.1ציון מבקרים5 / 3.6
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט