רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

המכסיקני והעיתונאית
מאת: אביבית החורש
12/11/2004
שלח לחבר הוסף תגובה
השחקן המכסיקני החתיך גאל גארסיה בארנאל שכבש הקיץ את מסכי הקולנוע בישראל בסרטו הלוהט של פדרו אלמודובר – "חינוך רע", ובימים אלו אפשר לראותו מככב בסרט "דרום אמריקה באופנוע" על המהפכן צ'ה גבארה, חטף עצבים על העיתונאית האמריקאית לין הירשברג אחרי שזו טענה שהשחקן הצעיר התאהב באלמודובר הספרדי במהלך צילומי הסרט "חינוך רע".
הירשברג כתבת "הניו-יורק טיימס" המשיכה לטעון שלבארנאל היו קשיים רבים במהלך צילומי הסרט "חינוך רע" בגלל סצנות מין הומוסקסואליות מפורטות. הכוכב הצעיר והזועם הגיב על השמועות שהכתבת הלא מקצועית הפיצה אודותיו וטען שהכתבת היא אשה זדונית, אגרסיבית ובורה. הוא זעם על העיתון שלא טרח לברר אם מה שהיא כותבת נכון.
בארנאל הידוע בחיבתו לתפקידים קיצוניים טען שהוא כלל לא מסתייג מהתפקיד בסרט של אלמודובר ולהפך הוא רצה לעבוד על הבמאי ואת התפקיד הספציפי הזה. למי שלא מכיר את השחקן הצעיר והחתיך הנ"ל מוזמן לרוץ אל בתי הקולנוע הקרובים ולחפש את סרטיו שמציגים בהצלחה מרובה בארץ. למי שאין כוח להגיע לקולנוע מוזמן לגשת במהירות לספריית ה DVD הקרובה אליו ולשכור את הסרטים "ואת אמא שלך גם" ו"אהבה נושכת" ולעשות הכרות עם השחקן שבימים אלו מצטלם לסרט בשם "המלך" ואח"כ הולך לככב בסרט החדש של מישל גונדרי הבמאי של "שמש נצחית בלב צלול".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.6
4חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6