רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

וויקטוריה בקהאם- המתלבשת הגרועה ביותר

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
נראה כי הציבור לא ממש אוהב את ויקטוריה בקהאם, בכל פעם שנערך סקר אליו מצורפת המילה "הגרוע ביותר", כמעט בטוח שתמצאו שם את שמה של ויקטוריה ולעיתים די קרובות גם בראש הרשימה. רק לא מזמן נבחרה בקהאם כרקדנית הגרועה ביותר בעולם הסלבריטאים ולפני מספר ימים היא נבחרה במקום השני, כסלבריטאית שמתלבשת הכי גרוע. זו לא ממש מחמאה בייחוד אם ניקח בחשבון שהיא אמורה לייצג חברת בגדים גדולה אחת לפחות, דולצ'ה וגאבנה.

אולם נראה כי הנשים האנגליות לא ממש אוהבות את הטעם שיש לויקטוריה בבחירת הבגדים, כאמור, היא הגיעה למקום השני בסקר שנערך לאחרונה בקרב קוראות המגאזין "דרך החיים של האישה". אגב, עד לפני מספר שנים הייתה בקהאם דווקא ברשימת הסלבריטאיות שכן יודעות להתלבש, אולם נראה כי בתקופה האחרונה היא ממש מזניחה את עצמה ואת הופעתה החיצונית. למקום הראשון באותו סקר הגיעה הדוגמנית ג'ורדן שכנראה ממש לא יודעת איך להתלבש.

המצביעים טענו כי צורת הלבוש של בקהאם בתקופה האחרונה, בה היא נראתה די מוזנחת עם חולצות טי או חולצות בטן צמודות שלא ממש תואמות את האופנה הנוכחי, הכריעה את הכף.

מי שהחליפה את בקהאם ברשימת הכוכבות שכן יודעות להתלבש כמו שצריך היא השחקנית קתרין זיטה ג'ונס, שנוכל לראות בקרוב לצידו של תום הנקס בסרט "טרמינל". במקום השני ברשימת הכוכבות שמתלבשות כמו שצריך דבינה מקול ובמקום השלישי, השחקנית הנפלאה ג'ודי דנץ'.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט