רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

ניקול קידמן רוצה להיות גבר

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
זוכת האוסקר ניקול קידמן סיפרה לאחרונה בראיון למגזין הגרמני GQ כי חלומה הוא לשחק נער או גבר. "שינוי מין בסרט היה עוזר לי לחזור לימי ילדותי. אבי תמיד רצה בנים וקיבל בנות" אמרה השחקנית.קידמן סיפרה גם כי היא לא רוצה שיישאר ממנה זכר כלשהו לאחר מותה. אחת הכוכבות הראשיות של הוליווד כותבת כל יום ביומנה האישי אבל לדבריה היא לא רוצה שאנשים יזכרו אותה או כל מה קשור אליה אחרי מותה. "אני אשרוף את יומני לפני מותי. מחשבותיי ורגשותיי ייעלמו יחד איתי. אני לא רוצה שהם יחיו כשאני כבר לא אהיה כאן" אמרה קידמן.
בימים אלה מנהלת קידמן מערכת יחסים מתוקשרת עם הזמר לני קרביץ ובשבוע שעבר אף הכירה לו את שני ילדיה. חמישה סרטים בכיכובה של ניקול נמצאים כיום בשלבי ההפקה השונים וביניהם הפרוייקט הגדול של הבמאי באז לורמן (איתו שיתפה קידמן פעולה ב"מולאן רוז'") "אלכסנדר הגדול". בדצמבר יוצא למסכים סרטה האחרון של השחקנית "קולד מאונטין" בו היא משחקת לצדם של רנה זלווגר ("שיקגו") וג'וד לאו ("אויב בשער") ובקרוב נוכל לראות אותה לצדו של אנתוני הופקינס ("שתיקת הכבשים") בסרט "הכתם האנושי".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט