רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

אנג'לינה ג'ולי אימצה ילד נוסף
שלח לחבר הוסף תגובה
האמא הסקסית ביותר בהוליווד וזוכת האוסקר אנג'לינה ג'ולי, אותה אנו יכלוים לראות בימים אלה ב"סקיי קפטן ועולם המחר", אימצה ילד נוסף. השחקנית ניהלה בחודשים אחרונים משא ומתן לגבי אימוץ ילד רוסי, במקביל לתפקידה הרשמי כשליחת רצון הטוב מטעם האו"ם וטיפולה בענייני הפליטים הצ'צ'ניים.
נציגיה הבכירים של עיריית מוסקבה הציעו לג'ולי לבחור באופן אישי את הילד המתאים. השחקנית הסקסית ביקשה שהזוכה המאושר יהיה מתחת לגיל שנתיים, בעל שיער בהיר ועיניים כחולות. ג'ולי ביקרה במספר בתי יתומים ולבסוף בחרה בתינוק בן 7 חודשים העונה לשם גלב. נזכיר כי לג'ולי יש כבר ילד מאומץ אחד, מדוקס, אותו אימצה במהלך אחד מביקוריה בקמבודיה. לדברי הכוכבת, אימוץ ילדים זה בחירה עקרונית בשבילה.
בראיון שנתנה לאחרונה אמרה ג'ולי שהיא רוצה שלבנה תהיה ילדות נורמלית ולכן היא מתכוונת להכניס לגן באנגליה, שם אין כל כך הרבה צלמי פפראצ'י שיציקו לו או לאימו המפורסמת. ג'ולי, בראיון לעיתון הגרמני שפיגל, לא הסכימה לגלות, מסיבות מובנות, לאיזה גן היא רשמה את מדוקס.
היא גם אמרה בראיון שהיא מאוד מקווה שמדקוס, היום כמעט בן 3, ילמד את שפת האם שלו, חמאר, כשיהיה גדול יותר. "עכשיו הוא מאוד צעיר ולומד אנגלית וצרפתית" אמרה ג'ולי. "אני חושבת שללמד אותו גם שפה שלישית, שהיא שונה מאוד משתי השפות שהוא כבר לומד, זה להעמיס עליו יותר מידי מידע".
לחצו על התמונה של ג'ולי כדי לראות אותה עם בנה מדוקס.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו ! רלוונטי
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.9
2מואנה 2ציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 3.3
3הטבעתציון גולשים10 / 9.0ציון מבקרים5 / 2.4