רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

המאהב החדש של ניקול קידמן

שלח לחבר הוסף תגובה
נראה כי הסיפור בין ניקול קידמן לשחקן ג'וד לאו לא היה ממש רציני מכיוון שבתופה האחרונה מצאה לה השחקנית הנחשבת גבר חדש, הזמר לני קרביץ. קידמן וקרביץ מבלים הרבה מאוד ביחד בתקופה האחרונה ועל פי עדות של אחד החברים של הזמר, זו אהבה. "זה הדבר האמיתי" אומר החבר למגאזין "סאנדי מירור "אני חושב שממש בימים הקרובים הם יודיעו באופן רשמי שהם זוג ולא יחכו עם זה יותר מידי". החבר מנסה להסביר את סוד ההצלחה של הקשר בין ניקול ולני. "הוא מצחיק אותה ודואג לה. שניהם מאוד מאושרים".השניים כנראה כל כך מאוהבים עד שהם החליטו לשכור יאכטה מפוארת עליה הם מתכננים, בחודש הבא, מסע שיט תענוגות במימי הים התיכון למשך שלושה שבועות. הרבה מאוד גברים נקשרו לשמה של קידמן מאז נפרדה מבעלה, טום קרוז, מג'וד לאו, לטובי מגוואיר ואפילו רובין ויליאמס. היא הכירה את לני קרביץ בשנה שעברה אולם השמועות על רומן החלו לצוץ רק בחודש שעבר כאשר השניים נראו אוכלים ארוחה רומנטית לאור נרות בסוהו שבניו ירוק.
ארוחת הערב הייתה רק הסנונית הראשונה לשורה של אירועים מתוקשרים אליהם הגיעו השניים בצוותא. הם הגיעו ביחד למסיבת יום ההולדת של פאף דדי. שני האומנים מאוד עסוקים. קרביץ בן ה- 39 מסיים הקלטות של אלבום חדש בעוד קידמן (37) עסוקה בצילומי "נשות סטפפורד".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית ניקול קידמן
 
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט