חדשות טלוויזיה / סדרות

אסי כהן עוזב את "ארץ נהדרת"

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

אסי כהן, אחד מכוכבי התכנית "ארץ נהדרת", הודיע לאבי ניר, מנכ"ל "קשת", על כוונתו לעזוב את התוכנית בתום העונה הנוכחית, שתסתיים בעוד כחודש ולא ימשיך לעונה הבאה, כך מדווח אתר "מאקו".

כהן הצטרף לתוכנית בעונתה השלישית, וזכה לשבחים רבים על שלל התפקידים שגילם (אביגדור ליברמן, טל ברודי, אברי גלעד, יוסי גיספן). נותרה עוד תוכנית אחת לסיום העונה ובעונה הבאה הוא כנראה יגיח בתפקידי אורח.

ככל הנראה, כהן מעוניין להשתלב בתפקידים דרמטיים בזכיינית, במיוחד לאחר הצלחת הסדרה "חטופים" בה השתתף. בעבר לקח חלק בסדרות המצליחות: "אהבה זה כואב" בערוץ 10 ו"מסודרים" של "קשת". כמו כן הוא מעוניין להתרכז בעשייה הקולנועית שלו, אחרי שכיכב בסרטים "אהבה קולומביאנית", "איים אבודים" וכמובן "זוהי סדום" עם שאר חברי צוות "ארץ נהדרת".

מ"קשת" נמסר בתגובה: "אסי טאלנט מרכזי בקשת וחתום אצלנו לתקופה ארוכה. הוא ממשיך ב'ארץ נהדרת' עד לסיום העונה ב-29 באפריל. לאחר מכן צפוי להתחיל את צילומי 'חטופים' ולהוביל פרויקטים נוספים. המשך פעילותו במסגרת 'ארץ נהדרת' תידון לקראת עליית העונה הבאה".
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הטלוויזיה
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Yparho4סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Reading Lolita in Tehran5לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.6ציון מבקרים5 / 3.6
Bring Her Backלהחזיר אותה The Naked Gunהאקדח מת מצחוק Fantastic Four First Stepsארבעת המופלאים: צעדים ראשונים Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט