פוסטר Joyride

לעולם אל תשחקו עם זרים ביקורת סרט

Joyride Movie Review

תמונת מבקר
יגאל קולוף על "לעולם אל תשחקו עם זרים"
אימהמשחק: סטיב זאן, פול ווקר, לילי סובייסקי, טים קוניבמאי/ת: ג'ון דאלסרט ארכיון
דירוג הגולשים
כבר ראיתם? העבירו את העכבר ודרגו!
104 כבר הצביעו! • עכשיו תורכם.ן
8.5/10
?
מדד פופולריות
/10
?
היכן תצפו
15.8% בקולנוע
68.4% בבית
איפה תצפו? 19 כבר הצביעו • לחצו והשפיעו!
8.2אסור לפספסSeret Score

עלילת הסרט, בקליפת האגוז, מספרת לנו סיפור על מתיחה לא מוצלחת שיזמו שני אחים - האחד סטודנט (פול ווקר) הנוסע אל ידידתו משכבר הימים (לילי סובייסקי), אותה הוא שואף להפוך ליותר מסתם ידידה; השני (סטיב זאן) - לוזר טבעי שזה עתה השתחרר בערבות מטעם אחיו, ומשולח כל רסן כילד פוחז. שניהם יוצאים למסע במכונית אמריקאית קלאסית, בה התקין האח הפוחז מכשיר קשר-רדיו המצוי אצל נהגי המשאיות בארה"ב. בעזרת מכשיר זה הם מותחים נהג משאית העולה בטעות על הגל, וגורמים לו לסבור כי תמתין לו יפהפייה ללילה סוער באחד ממלונות הדרכים הנקרים על דרכם. לצערם, לא זו בלבד שהמתיחה לא מתקבלת יפה על ידי נהג המשאית, אשר את זהותו אינם יודעים, אלא שנהג המשאית, המתכלה כפסיכופט רצחני, מחליט להשיב להם כגמולם ומתפתח משחק חתול ועכבר ביניהם.זה לא שהסרט לא עושה את העבודה. אדרבא, הוא בהחלט מצליח להחסיר פעימות לב מהצופה, ומהווה ככזה מותחן סביר. הבעיה האמיתית שבעוכריו של הסרט היא שהוא רק מותחן סביר ותו לא - הוא אינו מצליח לחדש, ונראה כמו עוד מותחן אמריקאי טיפוסי ונוסחתי. הבימוי יעיל אם כי חסר השראה, והדמויות הנן חד ממדיות ולא מורכבות. ככאלה, גם מערכות היחסים ביניהן אינן מובילות באמת לשום מקום, אלא מהוות אך רקע חיוור לעלילת המתח, וחבל. עלילת המתח הבסיסית הנה טובה, אבל כדי להפיח שאר רוח בסרט נדרשת יותר מסתם עלילת מתח סבירה - נדרשות מערכות יחסים ודמויות מורכבות וקונפליקטים מעניינים יותר מהקונפליקט היחיד העובר בסרט. בכך נכשל חרוצות התסריט.
אם אתם בראש של מותחן, "לעולם אל תדברו עם זרים" בהחלט יכול לספק לכם בידור סביר לערב. מאחר והוא יצא גם בגירסת די.וי.די, אינני בטוח שהיציאה אל אולם הקולנוע הנה עדיפה בהרבה על שכירת הסרט וצפייה בו מערכת קולנוע ביתי סבירה, אשר בהחלט עשויה לעשות את העבודה.לסיכום: עלילה מעניינת הנופלת קורבן לבימוי אנמי, אולי עדיף לצפות בדי.וי.די. 6 בסולם יגאל.

מה דעתכם על הביקורת?

היו הראשונים להגיב. לחיצה אחת, בלי לכתוב.

לעולם אל תשחקו עם זרים - ביקורת גולשים / תגובות
צפיתם בסרט? ספרו לנו מה חשבתם!   הוסף/י ביקורת!
aActive member | חבר מועדון פעיל
לעולם אל תשחקו עם זרים
7/10
מסכימים?
0  0
anipo • בוגר.תפורסם ב 17.7.2026

אותה גברת בשינוי אדרת. משחק של חתול ועכבר בדרכים לאחר שהקורבן התעסק עם האיש הלא נכון. מזכיר את "דואל" של סטיבן שפילברג במידה כזו או אחרת ועוד סרטים שיצאו לאחר מכן. אותו בסיס של עלילה. אוהבי מותחנים יסתפקו במה שיש למרות שלא מדובר במוצר מבריק.

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2002)נצפה בטלוויזיה
נ
לעולם אל תשחקו עם זרים
8/10
מסכימים?
2  0
נועם תורגמן • נער.הפורסם ב 13.7.2008

סרט מעולה, אני ממש מעריץ את פול ווקר.. ראיתי כמעט את כל הסרטים שלו! סרט מותח ומשחק מעולה

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2002)
ש
לעולם אל תשחקו עם זרים
10/10
מסכימים?
2  0
שחר סיגנר • נער.הפורסם ב 29.6.2007

סרט חולני בטירופ מומלץ מאוד חל שאין ציון יותר גבוה מעשר

מתח/פעולה • סרט ותיק (2002)
ד
לעולם אל תשחקו עם זרים
9/10
מסכימים?
2  0
דור משיח • ילד.הפורסם ב 30.12.2003

סרט מעולה! ! ! מותח אותך מההתחלה עד לסוף ואני פחדתי למצמץ מרוב מתח! במשך כל הסרט לא הורדתי את העיניים מהסרט! ובלי קשר סרט שמומלץ מאוד לD.V.D.

קרא.י עודמתח/פעולה • סרט ותיק (2002)
א
לעולם אל תשחקו עם זרים
7/10
מסכימים?
0  2
אבי ניניו • בוגר.תפורסם ב 13.1.2003

סרט נחמד זה הבל, חלק מהקטעים די צפויים, אך בכל זאת שווה לראות אותו ב-DVD.

מתח/פעולה • סרט ותיק (2002)
ביקורות נוספות של סרטי אימה

חיפוש ביקורות

לפי שנה202620252024202320222021
לרשימת הביקורות האחרונות »
סרטים מומלצים ע"י הגולשים
Runner
1ראנר
ציון גולשים
9.2/10
ציון מבקרים
3.0/5
Waves
2גלים של תקווה
ציון גולשים
9.2/10
ציון מבקרים
3.8/5
Charlie the Wonderdog
3וונדר-דוג
ציון גולשים
9.1/10
Forgotten Island
4האי הנעלם
ציון גולשים
9.0/10
ציון מבקרים
4.0/5
Coyote vs Acme
5לוני טונס מציגים: קיוטי נגד אקמי
ציון גולשים
8.7/10
ציון מבקרים
3.5/5
טריילרים חדשים
The Hunger Games Sunrise on the Reapingמשחקי הרעב: זריחה על האסיף The Christophersהכריסטופרים Cycle of Timeמחר יהיה טוב The Wedding Entertainerהבדחן
עקבו אחרינו בפייסבוקחדשות, ביקורות, מבצעים וכרטיסים
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט