"אכזריות בלתי נסבלת" היא קומדיה אינטליגנטית שנונה ועוקצנית. תפקידו הטוב ביותר של ג'ורג' קלוני. הכימיה שלו עם קתרין זיטה ג'ונס היא מושלמת. מצחיק, כואב, ומעורר מחשבה, כדאי מאוד.
היו הראשונים להגיב. לחיצה אחת, בלי לכתוב.
אחת הקומדיות היותר מיותרות שיש, בזבוז זמן, לא מצחיק, משחק מלוקק ומוגזם. סרט שכנראה גם קלוני וגם זיטה ג'ונס היו שמחים לוותר עליו. רדוד גם בשביל קומדיה אמריקאית דבילית.
סרט מוצלח ביותר.אהבת במיוחד את האלגנטיות של השחקנים. כל הקטע שזה בעצם סרט בצורה רטרואקטיבית.אהבתי במיוחד את את האיפוטנטיות של גורג'המופלא.אבל הקטע הכי יפה היה רשימת השחקנים בסוף המופיע בצורה מיוחדת ומדהימה מומלץ ביותר.
כמה צחקתי. אחלה סרט. שנון, מפתיע, קצת מופרע. הרבה מעבר לציפיות שלי מקומדיה אמריקאית. שווה בהחלט. לכו על זה!
בשורה התחתונה- קלאסי. סרט קליל וכיפי (עם רבדים נסתרים וכאילו אמירות על, אבל זה לא ממש מעניין). משחק קולח. יצאנו בתחושה שהיה שווה
באתי עם ציפיות גבוהות מדיי. הסרט נינוח שנון ומתוחכם. שחקנים טובים ולוק מוקפד אבל... הוא חסר משקל ואינו נוגע ללב. נמחק מהזכרון ברגע שנגמר. חסר משמעות.

