חדשות קולנוע וסרטים

בראד פיט עובר לטרויה

שלח לחבר הוסף תגובה
בראד פיט הודיע כי הוא עוזב את הפרוייקט הנוכחי שלו "המעיין" אותו מביים דארן ארנובסקי (רקוויאם לחלום) וכי הוא מתכוון לקחת על עצמו את תפקידו של אכילס בדרמה ההיסטורית "טרויה" שיביים וולפגנג פיטרסון (הסערה המושלמת). על פי הדעות הרווחות אחת הסיבות שפיט עוזב את הפרוייקט הנוכחי היא בגלל שהוא חושב שהתסריט מסובך מידי להבנה.התסריט של "מעיין", אותו כתב ארנובסקי, עוסק במסע עצמי של גיבור הסרט אל תוך עצמו, המסע מתחיל בימינו אך מפגיש אותנו גם עם דמותו של הגיבור לפני 500 שנה ואי שם בעתיד. בסרט אמורה לשחק גם השחקנית קייט בלאנשט.
בראד פיט הסכים לקבל "רק" שישה מיליון דולרים עבור השתתפותו ב- "מעיין" בכדי לשמור על מסגרת התקציב, במידה וייעשה את "טרויה" יבקש וכנראה גם יקבל את השכר הרגיל שלו, 17.5 מיליון דולרים. עזיבתו של פיט את הפרוייקט מעמידה אותו בסימן שאלה וכרגע יש סיכוי גדול שהוא לא ייצא לפועל.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.8ציון מבקרים5 / 3.5
Bob Trevino Likes It2בוב טרבינו עשה לך לייקציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.1
Irenas Vow3השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.3
Out of the Nest4צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 8.8
Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Supermanסופרמן Jurassic World Rebirthעולם היורה: חיים חדשים
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט