חדשות קולנוע וסרטים

לא קונים כרטיסי קולנוע דרך האינטרנט

שלח לחבר הוסף תגובה
על פי נתונים בארצות הברית, הרבה מאוד אנשים נכנסים לאתרים המוכרים כרטיסי קולנוע, מבררים את שעות ההצגה, קוראים את הביקורות השונות על הסרטים אולם ממעטים לקנות כרטיסים דרך האתרים הללו.בארצות הברית שלושה אתרים גדולים המתמחים במכירת כרטיסי קולנוע דרך האינטרנט Moviefone, Fandango ו- MovieTickets.com. באתר מוביפון בקרו למעלה מ- 3.5 מיליון גולשים במהלך אוקטובר, פנדנגו זכה ב- 541 אלף גולשים, ומוביטיקטס ב- 324 אלף גולשים.
קים פילון, מומחה אינטרנט העובד בחברת נילסן רייטינגס אמר: "המכירות און ליין הן לא חלק נכבד מן העסקים של אותם אתרים, יש לו אולי פוטנציאל עתידי אבל לדעתי רק לסרטים שממש כולם מחכים להם כמו "הארי פוטר", "שר הטבעות" או "מלחמת הכוכבים", סרטים שיש להם ביקוש גדול וקושי רב להשיג כרטיסים לימים הראשונים". האתרים הללו, אגב, כבר מוכרים כרטיסים ל"שר הטבעות" שייצא לאקרנים ב- 19 לחודש.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט