חדשות קולנוע וסרטים

"360" יפתח את פסטיבל לונדון

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

"360", סרטו החדש של הבמאי המוערך פרננדו מיירלס ("עיר האלוהים") נבחר כסרט הפתיחה של פסטיבל הקולנוע ה- 55 בלונדון (LFF) שייפתח ב- 12 באוקטובר. הסרט, שהבכורה העולמית שלו הייתה בפסטיבל טורונטו, מבוסס על תסריט מקורי של פיטר מורגן, אשר כתב את "המלכה" ואת "פרוסט/ניקסון".

הסרט הוא סיפור אהבה מודרני המתפרש על פני מספר סיפורים וערים בעולם בהן פריס, וינה, ריו, דנבר וכמובן, לונדון. רייצ'ל וייז ("הגנן המסור" שגם ביים מיירלס) וג'וד לאו מגלמים בני זוג אשר מתמודדים עם שאלות של נאמנות. אנתוני הופקינס הוא גבר בריטי אשר נוסע לארצות הברית בכדי לחפש את בתו.

בין השחקנים הנוספים שמופיעים בסרט ניתן למצוא את השחקן הישראלי הפועל בחו"ל מארק איווניר ("שליחותו של הממונה על משאבי אנוש"), בן פוסטר ("השליח") והזמר אמינם שחוזר לקולנוע אחרי הפסקה של כמעט עשור. לא נמסר מידע על הדמויות שיגלמו.

בפעם האחרונה שנראה אמינם על המסך הגדול היה בסרט "8 מ"מ" משנת 2002, מאז התמקד בעיקר במוסיקה שלו ולהוציא הופעות בתוכניות מוסיקה, תפקיד קטן בסרט "אנשים מצחיקים" (2009) ובאחד מפרקי "הפמליה" בהם גילם את עצמו, לא השקיע אמינם, ששמו האמיתי הוא מרשל ברוס מאת'רס, בקריירת משחק.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית אנתוני הופקינס
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט