חדשות טלוויזיה / סדרות

הריאליטי החדש של מייקל ביי

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: בן חכים

הבמאי מייקל ביי, שתחת ניצוחו אפשר לאתר סרטים עתירי תקציב כגון: "רובוטריקים 2" ו"ארמגדון", עומד להביא את הטון הקצבי שלו גם לטלוזייה עם סדרת ריאלטי חדשה הנקראת – "דרך אחת החוצה", כך מדווח אתר ה"גארדיאן".

[*]

אתר "דד ליין הוליווד", כינה את התכנית – "משחק ללא חוקים" המשלב את התכנית "הישרדות", "חפרפרת" ו"המירוץ למליון".

התכנית היא דריסת הרגל הראשונה של ביי בטלויזיה נטולת תסריט ותעמיד את המתמודדים בה האחד מול השני בתנאי לחץ קיצוניים ובסביבה עויינת. ביי אמר כי ריאליטי האקשן וההרפתקאות, שיופק בשיתוף עם חברת "מג'יקל אלף", ישאר נאמן לחותמו הסגנוני של הבמאי.

"עבור הפרוייקט הטלוויזיוני הראשון שלי רציתי לעשות משהו שלא נעשה בעבר ואני מאמין ש'דרך אחת החוצה'", אומר ביי, "מאגדת בתוכה טוויסטים יחודיים, אתגרים המתגרים במוות וצילומים מדהימים. אנחנו מחיים מחדש את הז'אנר, בכך שאנו מראים כמה רחוק אנשים מוכנים ללכת כשהם מופשטים מכל צלם אנוש המוכר להם ומוכרחים לעשות מה שיידרש על מנת לשרוד."

ביי וחברת ההפקה מביאים את הרעיון לידי מימוש ברשת הטלויזיה – US.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

   
חיפוש בארכיון הטלוויזיה
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Buffalo Kids1חבורת המערב הפרועציון גולשים10 / 9.5ציון מבקרים5 / 3.5
Irenas Vow2השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
Out of the Nest3צ'יקן מאסטרציון גולשים10 / 9.3
A Normal Family4משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.1ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho5סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Freakier Fridayשישי הפוך יותר
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט