חדשות טלוויזיה / סדרות

"אייל גולן קורא לך" - הסתיים שלב האודישנים

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: מערכת "סרט"

בשבוע שעבר הסתיים שלב האודישנים של התכנית החדשה – "אייל גולם קורא לך" והמתמודדים והמתמודדות שעלו שלב יתחרו בשבועיים הקרובים על מקום ב-"20 הגדולים", מתוכם ייבחר המנצח או המנצחת של העונה.

[*]

בשבועיים הקרובים יתמודדו בכל שבוע הבנות ולאחריהן הבנים, בספיישל נוסטלגיה שבמסגרתו יתמודדו עם להיטי עבר וייפגשו באולפן עם הזמרים כגון שימי רון, רובי לוי, אוריאל שלומי וחופני כהן. בנוסף, כדי לתפוס מקום בין "20 הגדולים", יצטרכו המתמודדים לעבור את שלב השיר המקורי, במסגרתו, מיטב הכותבים והמלחינים בזמר הים תיכוני שעומדים מאחורי להיטים ישראליים גדולים, יכתבו במיוחד עבור התוכנית שירים חדשים אותם יבצעו המתמודדים. הביצוע הטוב ביותר ישודר בערוץ 24.

עוד בשבועיים הקרובים, תכניות מחווה מיוחדות לכמה מן הזמרים המובילים במוסיקה הישראלית, ביניהם חיים משה, ליאור נרקיס ושימי תבורי במסגרתן יבצעו המתמודדים את מיטב השירים של אותם זמרים.

לאחר שתגובש רשימת "20 הגדולים" יתאחדו הבנים והבנות, שעד עכשיו התמודדו בשני מסלולים נפרדים, כאשר רק אחד מהם יזכה בהפקת אלבום בכורה עם אייל גולן בחברת ההפקות שלו "ליאם הפקות".

אייל גולן קורא לך, משודר בכל יום בערוץ 24.
תגובותהוסף תגובה
1איך קונים כרטיסים לגמר אייל גולן קורא לך אפשר בכלל לקנות? (35) | 10/02/2012 17:31:03
 
חיפוש בארכיון הטלוויזיה
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.3ציון מבקרים5 / 3.5
Tropicanaטרופיקנה Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט