



"עצמאי ומשובח"
המקסימום שאפשר להפיק מחומר הגלם. אין כאן סיפור יוצא דופן ובעצם הסרט לא מצטיין באף אספקט ועדיין הוא טוב. חואנה היא אישה היספנית צעירה ואם חד הורית משכבה סוציואקונומית נמוכה. היא חיה עם ביתה ועם אביה המבוגר ומתפרנסת מעבודות פשוטות.כאשר היא מתקבלת לעבודה במסעדה יפנית כעוזרת שף של טבח שמסייע לה ללמוד את רזי המקצוע,היא מביאה לידי ביטוי את כל תכונותיה הטובות. חריצות,עקשנות וכמובן גם כישרון. אלו יעזרו לה להתגבר על היותה אישה וגם לא יפנית.חלומה הוא להיות שפית ולתת פרשנות משלה לאוכל היפני וגם מנהל המסעדה הקשוח לא יעמוד בדרכה. למרות שיש כאן קיטש ושום דבר שהוא יוצא דופן, הציון 7.5.
כמו שאמרו קודמי, הסיפור אומנם קצת צפוי ותוכן העלילה מאוד מוכר. יחד עם זאת, הסרט מקסים ונעים לצפייה, השחקנית הראשית מתוקה מאוד. הסרט יעביר לכם את הזמן בכייף ויתן לכם תאבון לקצת סושי וסאקי. סרט חמוד מאוד, למרות שהוא מעט צפוי אני נותן לו 8 :)
דרמה קומית חביבה

ממש לא קומדיה קלילה אלא סיפור על מאבק למחיה של מהגרים בארה"ב ושאיפה להצליח של בחורה חרוצה וכשרונית. המטבח היפני המדהים והכבוד של השפים היפנים ללקוח מרשימים מאוד.כדאי לראות

זו לא קומדיה קליל, אלא סיפור כובש לבבות על צעירה המתגברת על קשיי פרנסה עם אמביציה וכישרון.המטבח היפני היפהפה ותרבותו הקפדנית והאסתטית מרשימים ביותר.כדאי מאוד לראות