חדשות קולנוע וסרטים

אוסקר - לילה של כוכבים

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
כזכור, בשנה שעברה נערך טקס האוסקר תחת מעטה כבד של ביקורת מצד התקשורת על כך שכוכביה הגדולים של הוליווד מפגינים חוסר התחשבות בכך שהם מתלבשים יפה ויוצאים למסיבה הגדולה ביותר של השנה בעוד חיילים אמריקאים רבים נלחמים בעיראק. חלק גדול מהכוכבים, שהרגישו לא בנוח הודיעו אז כי הם לא מתכוונים להופיע לטקס. השנה, המצב הוא הפוך, כולם רוצים להופיע, כולם מתכוונים להגיע, ועל מארגני הטקס פשוט לבחור מי מהכוכבים הגדולים הם בוחרים כמגישי פרסים. על חלק מהכוכבים שהסכימו להגיש פרסים כבר דווח כאן בעבר. כעת מתברר כי גם ג'וליה רוברטס וטום קרוז יהיו בין אלו שיוסיפו זוהר לטקס שייערך ביום ראשון הבא (ה-29 לחודש).רוברטס בת ה- 36, זכתה בפרס האוסקר כשחקנית הטובה של השנה ב- 2001 על משחקה ב "ארין ברוקוביץ" והייתה מועמדת עוד פעמיים, על "מגנוליות מפלדה" ו"אישה יפה". טום קרוז בן ה- 41, היה מועמד 3 פעמים לפרס האוסקר (על משחקו ב "נולד ב-4 ביולי", "ג'רי מגוואייר" ו"מגנוליה") אולם מעולם לא זכה.
נכון להיום רשימת הכוכבים שיגישו את הפרסים היא ארוכה וזוהרת. נא להוציא מחברות ולרשום: סטיבן שפילברג, ג'ים קארי, תום הנקס, קולין פארל, ויל סמית, המנחה אופרה וינפרי, רנה זלוואגר, ג'וליאן מור, ושרליז ת'ארון. יש למה לצפות.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
כתבות בהן מופיע/ה השחקן/נית טום קרוז
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
A Normal Family1משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Final Destination Bloodlines2יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming3כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Reading Lolita in Tehran4לקרוא את לוליטה בטהרןציון גולשים10 / 8.0ציון מבקרים5 / 3.6
MI8 The Final Reckoning5משימה בלתי אפשרית: חשבון סופיציון גולשים10 / 7.7ציון מבקרים5 / 2.9
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Materialistsמאצ' מושלם
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט