רכילות סרטים / שחקנים / ידוענים

הקנאה של ג'סיקה (בייל) בג'ניפר (אניסטון)
שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: שרון גל
ג'סיקה בייל (נקסט, חמקן, אמן האשליות) היא ללא ספק אחת הנשים היותר סקסיות שיש היום, היא גם יוצאת עם אחד הבחורים היותר סקסים שיש, ג'סטין טימברלייק, אבל נראה שהיא לא מרוצה.
מסתבר שבייל ממש אוהבת את ג'ניפר אניסטון והיתה עושה הכל כדי להיות חברה שלה וגם להיות כמוה.
בראיון שנתנה לאחרונה למגאזין "קוסמופוליטן" היא אמרה: "אני מבינה מה זה להיות סקסית, הגברים ממש אוהבים אותך וזה נחמד ונהדר בפני עצמו. אבל, מה שבאמת חשוב זה לגרום לנשים אחרות לרצות להיות יחד אתך ולא לגרום להן רק לקנא בך".
"זה מה שאני ממש אוהבת אצל ג'ניפר אניסטון - אני רואה את הסרטים שבהם היא מופיעה ואני אומרת לעצמי, 'אני ממש אוהבת את הבחורה הזו'. אני באמת ובתמים רוצה להיות החברה שלה ואני רוצה גם שתפקידים כאלו יגיעו אלי כדי שנשים אחרות יחשבו את אותו הדבר עלי".
"אני חושבת שהסוד שלה הוא שהיא לא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות" ואכן, את בייל נוכל לראות בקרוב בקומדיה "צ'אק ולארי" לצדו של אדם סנדלר אז מי יודע, אולי זה יצליח גם לה.
"מה שכן, אני נכנסת עכשיו לתקופה בחיים שלי שאני מוכנה לנסות הרבה דברים ובייחוד את הדברים שהכי מפחידים אותי" אומרת בייל שבסרט הקרוב תגלם חשפנית ונראה איך היא תתמודד עם סצינות העירום שם. אבל זה, כמו שאומרים,כבר נושא לידיעה אחרת.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !
חיפוש בארכיון הרכילות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
1עם הזרםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.6
4חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6