
סרט מעניין ומלנכולי שגורם לך לחשוב הרבה תוך כדי צפייתו. בהתחלה יש "שלב גישושים" אך לאחר מכן הדברים מתחילים לקבל צורה והעלילה שואבת אותך לתוכה. 3 עלילות מקבילות של נשים שונות בתקופות ומקומות שונים אבל קו מחבר בין כולן.שלושתן אומללות בחייהן וכולן דו מיניות. וירג''יניה וולף היא סופרת באנגליה של שנות ה-20 שסובלת מבעיות נפשיות. סיפרה "מרת דאלווי" שבמרכזו אישה שמואסת בחייה ורוצה לסיימם, משפיע על שתי נשים בתקופות שונות. בתחילת שנות ה-50 לורה היא אישה עצובה נשואה ואם לילד קטן שחושבת להתאבד ביום בו בעלה חוגג יום הולדת. בתחילת שנות ה-2000 קלריסה חיה עם בת זוגה אך עדיין מנהלת קשר עם האקס שלה שהוא חולה באיידס וגם סופר שכתב ספר בהשראת " מרת דאלווי". את הקשר בין קלריסה, בן זוגה והספר שכתב ובין לורה , מבינים רק בסוף. בלי לנתח יותר מידי מדובר על סרט טוב ,שפותח דיון על שאלות פילוסופיות שקשורות לחיים ומשמעויותיו.
סרט עלוב. נקודה. לא מצטרף לביקורות הנלהבות. הסרט מתאר יום בחייהן של שלוש נשים בתקופות שונות ולקראת סוף הסרט הכל מתחבר. הסרט מתחיל בגימיק בימוי שהתסריט קופץ מתקופה לתקופה באותם אקטים משתלבים, אבל אחרי 5 דקות זה נמאס. שעה בתוך הסרט ואתה עדיין לא מבין מי נגד מי אלא ממש מנסה לחפש מתחת לאדמה רמזים פילוסופיים. ניסיתי לא להתעמק יותר מדי בחיפוש מיותר אחר הפלצנות ההוליוודית התורנית. ומשכך, אתה מגיע אל כתוביות הסיום ריק וממורמר. סרט מעייף, חלש, בלי שום דבר רציני "לקחת אותו הביתה". ציון - 3 - רק בגלל שלל הכוכבים שניסו להעלות את הסרט לרמה שתהיה שווה צפיה. לא יותר מזה.
תחושת אין מוצא, זהות מינית מבולבלת ומציאות חונקת. שלוש גיבורות הסרט השעות לא מכירות זו את זו, אבל הן מתמודדות עם אותן בעיות. חייהן קשורים ומשפיעים באופן עקיף אלו אל אלו. שלושתם ינסו במשך אותה יממה למצוא את הפתרון הנכון: מוות, בריחה שתפגע במי שאהוב עליהם, או השלמה עם המציאות. אל תחמיצו את "השעות" . בגלל המשחק המרגש (של כולן, אפילו ניקול קידמן) והתסריט הנפלא. סרט שנשאר אתך הרבה אחרי שאתה יוצא מאולם הקולנוע.
סרט מהמם ואיכותי המעלה נקודות רבות למחשבה, משחק מצוין של כל המציגים,אוירה מהפנטת,הנאה מובטחת למי שיתחבר לסרט.
סרט מעולה !! אני בהלם. חשבתי שיהיה הוליוודי דביק אבל ממש לא. חשבתי שניקול קידמן שחקנית גרועה והיא ממש לא. עוד יותר מתה על מריל סטריפ מאז אדפטיישן וגם פה היא מעולה. סרט הומם. משאיר אותך בלי נשימה.