חדשות קולנוע וסרטים

ג'וליה רוברטס סורגת ומפיקה

שלח לחבר הוסף תגובה
מאת: אלון רוזנבלום

ג'וליה רוברטס היא ללא ספק מלכת הקופות של אמריקה, היא עדיין מצליחה להביא אנשים לאולמות ולמרות שסרטה האחרון "מלחמתו של צ'ארלי וילסון" לא ממש הצליח, היא עדיין ממשיכה לקבל צ'קים מאוד שמנים על כל הופעה שלה.

אבל, רוברטס, שמאוד רוצה להקדיש זמן לילדים שלה. החליטה שהגיעה הזמן להשקיע את מרצה גם בעבודה שמאחורי הקלעים, דהיינו, להפיק. אחרי שהפיקה את סרט הילדים העצמאי Kit Kittredge: An American Girl שזכה לביקורות טובות והצלחה קופתית בינונית, החליטה רוברטס לעבוד לדרמות רציניות.

בימים אלו היא עובדת על סרטה הבא כמפיקה (וכשחקנית ראשית), "מועדון הסריגה של יום שישי" (תרגום חופשי ל- The Friday Night Knitting Club).

בסרט, שמבוסס על ספר באותו שם מאת קייט ג'ייקובס, מגלמת רוברטס אם חד הורית שכאשר אביה, אותו לא ראתה שנים רבות, מופיע בפתאומיות, כל חייה משתנים. היא אוספת מספר נשים בחנותה הקטנה שבניו יורק וביחד, תוך כדי סריגה, מתאגדות הנשים והופכות לחברות טובות.

מייק בינדר, בדרך כלל שחקן, כתב בעבר וביים מספר סרטים כמו "הצד הטוב של הכעס", כתב את התסריט על פי הספר ובימים אלו מחפשים במאי לפרויקט ואת שאר השחקנים.

עדיין לא ברור מתי ייצא הסרט לצילומים או מתי הוא יעלה על האקרנים.

את ג'וליה רוברטס נוכל לראות בקרוב במותחן Duplicity לצידו של קלייב אואן (ששיחק לידה בסט "קרוב יותר").
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Irenas Vow1השבועה של אירנהציון גולשים10 / 9.4
A Normal Family2משפחה נורמליתציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 4.3
Yparho3סטליוסציון גולשים10 / 9.0
Final Destination Bloodlines4יעד סופי: קשר דםציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
When Fall is Coming5כשקיץ הופך לסתיוציון גולשים10 / 8.2ציון מבקרים5 / 3.5
Les trois mousquetaires Miladyשלושת המוסקטרים – מיליידי Caught Stealingנתפסו על חם Monsieur Aznavourמסייה אזנבור Tropicanaטרופיקנה
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט