חדשות קולנוע וסרטים

מיליון דולר בייבי היא לוחמת למען חופש הדיבור

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
הילארי סוואנק, זוכת האוסקר על "מיליון דולר בייבי" ו"בנים אינם בוכים", תפיק ותשחק בתפקיד הראשי בסרט Freedom Writers (הכותבים לחופש) בתרגום חופשי, שנמצא בתהליכי הפקה מתקדמים בימים אלו.

הסרט מבוסס על ספר שכתבה ארין גרוול, מורה בתיכון, שלקחה 150 תלמידים מהשכבות הנמוכות ביותר ותוך שהיא מחדירה בהם את האהבה לכתיבה היא מצליחה לשכנע אותם, בעזרת המילים, להפוך לבני אדם טובים יותר.

את הדרמה מביים ריצ'ארד לה-גראבנס שמוכר בעיקר כתסריטאי. הוא היה מועמד לאוסקר על כתיבת התסריט ל'פישר קינג' (1991) ובשנים האחרונות כתב סרטים כמו "שתי פנים למראה" (ברברה סטרייסנד), "הלוחש לסוסים" (רוברט רדפורד) ו"חמדת".

לצידה של סוואנק משחקת גם השחקנית הבריטית אימלדה סטנטון שהיתה מועמדת לפרס האוסקר על משחקה בסרטו של מייק לי "וירה דרייק". את סטנטון אנו יכולים לראות בימים אלו בסרט המשפחתי "נני מקפי". זמר ה- R&B מריו גם נמצא בצוות השחקנים ולאחרונה הצטרף גם השחקן פטריק דמפסי (האנטומיה של גריי) שיגלם את בעלה של הילארי סוואנק.

סרטה הקרוב של הילארי סוואמק הוא המותחן העל טבעי The Reaping שייצא בארצות הברית בחודש אוגוסט השנה. בסרט, אותו ביים סטיבן הופקינס (החיים על פי פיטר סלרס, אבודים בחלל), מגלמת סוואנק אשת דת, מיסיונרית, שאיבדה את אמונתה אחרי שמשפחתה נהרגה בתאונה. אותה מסיונרית מגיעה לעיירה קטנה בלואיזיאנה בה סובלים התושבים ממה שנראה כמחלות ומגיפות תנ"כיות.

[*]

תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Flow1עם הזרםציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 3.6
Cabaret Total2מופע טוטאלציון גולשים10 / 9.3ציון מבקרים5 / 4.4
The Teacher Who Promised The Sea3המורה שהבטיח את היםציון גולשים10 / 9.2ציון מבקרים5 / 3.0
Halisa4חליסהציון גולשים10 / 8.8ציון מבקרים5 / 3.6
La Chambre des merveilles5חדר הפלאותציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
Elioאליאו Thunderboltsת'אנדרבולטס Until Dawnעד הזריחה The Amateurהחובבן
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט