חדשות קולנוע וסרטים

טובי מגוואיר ל"הגרמני הטוב"

מאת:
שלח לחבר הוסף תגובה
טובי מגוואיר, שבימים אלו חוזר לגלם בפעם השלישית את דמותו פיטר פארקר, הבחור הצעיר שמחלק את זמנו בין עבודות מזדמנות ובין היותו גיבור על בשם 'ספיידר-מן' הצטרף לצוות שחקני הסרט "הגרמני הטוב" שהעבודה עליו מסתיימת בימים אלו.

מגוואיר יגלם חייל גרמני אי שם בשלהי מלחמת העולם השנייה שמשמש כנהג של עיתנואי אמריקאי שהגיע לגרמניה לחפש את אהובתו שנעלמה.

את העיתונאי מגלם ג'ורג' קלוני ואילו האהובה המסתורית היא קייט בלאנשט.

את הסרט, שיצולם בשחור לבן, מביים סטיבן סודרברג (אושן 11, טראפיק)והוא אמור לצאת לאקרנים לקראת סוף השנה.

"הגרמני הטוב" מבוסס על ספר רב מכר שכתב ג'וזף קנון ופורסם בשנת 2003. את התסריט כתב פול אטסניו, שהיה מבקר הקולנוע של הוושינגטון פוסט משנת 1984 עד 1987 והפך לתסריטאי. הוא כתב כמה תסריטים לשוברי קופות כמו "כל הפחדים כולם" והיה מועמד לפרס האוסקר פעמיים, הראשונה על התסריט שכתב ל "חידון האשליות" שביים רוברט רדפורד בשנת 1994 והפעם השנייה על כתיבת התסריט ל"דוני ברסקו" (1997) שביים מיק ניואל עם אל פאצ'ינו וג'וני דפ בתפקידים הראשיים.
תגובותהוסף תגובה
אין תגובות לכתבה.
 
לחצו כאן להיות הראשונים לפרסם תגובה לכתבה זו !

 
רלוונטי
 
חיפוש בארכיון החדשות
הצג את כל הידיעות / כתבות מחודש ושנה מסויימים (יש לבחור שנה וחודש וללחוץ על כפתור החיפוש)
   
או בצע/י חיפוש טקסטואלי בארכיון
בחר/י תאריך: מ עד
חפש בכל הארכיון
Flow1עם הזרםציון גולשים10 / 9.4ציון מבקרים5 / 3.9
The Ring 20242הטבעתציון גולשים10 / 9.0ציון מבקרים5 / 2.4
Riviera Revenge3מכתבי אהבה מהריביירהציון גולשים10 / 8.9ציון מבקרים5 / 3.0
La Chambre des merveilles4חדר הפלאותציון גולשים10 / 8.7ציון מבקרים5 / 3.5
Lee5מבעד לעדשהציון גולשים10 / 8.6ציון מבקרים5 / 3.1
Elioאליאו Mickey 17מיקי 17 The Amateurהחובבן Dropדייט קטלני
ארכיון הניוזלטר של אתר סרט